expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 10 February 2013

Sian Kat Shila Amzah


Assalamualaikum

ala korang da tahu cerita pasal akak kite Shila Amzah akak Juatawan baru ni.. huhu kisah cinta nye yang menemui jalan buntu tatkala tidak mendapat persetujuan oleh bapa Shila yang juga Wali kepadenye.. ye  la kan.. Sharnaaz pon satu. nak anak orang buat la perangai leklok skit...

kalau seseorang individu ni nak kawen n someone.. they dun married with his wife only but the whole family... huhu so buat baik n jaga tingkah laku.. kalau sikap panas baran tu ade lagi lam diri jangan mimpi lagi la nak kawen ke nak anak org ke as long as ayah die still alive (ko jangan gi tikam ND Lala plak Sharnaaz oi)
so.. kit ni hidup bukan nak pleased ourself je.. org sekeliling pon kene ambik tahu jugak.. jangan buat ikut suka hati n pedal ayam je..

so Sharnaaz akalu sayang snagat kat shila lepas ni pegi la mintak maaf ngan ayah Shila ni.. buang yang keroh ambil yang jernih.. baru teguh peribadi.. eh ternyanyi nyanyi palk.. ye la.. Shila yang duk berdukacita pon sempat agi petik Gitar.. tak gitu Shila..

at first saye tengok pompuan bertudung puteh ni saye ingat kat parodi ke hape.. but Its Shila.. i cant reacognise her without her make up... huhu but stil cantik.. sangat....

so saye doakan agar Shila hidup bahagia lepasni.. dengan Jodoh yang ditetapkan oleh Allah.. yes.. suem org ade hak nak take a break n run from reality.. but we know that so many people loves us n they dont wanna see us go down.. having a heartbreak is totally not a gud feeling.. so Chill up Shila..

I believe you can have a better husband or kalau ade Jodoh ngan Sharnazz pon tak kemana nye.. dah berkali kali you said kat Anugerah.. "thanks to Cinta Hati saye.. Sharnaz Ahmad" but thing cannot be undo..


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Blogies List

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers