Posts

Showing posts from March, 2016

'Bienvenue' Third Semester

Assalamualaikum

alhamdulillah hari ni ade kesempatan sikit nak menaip kat dalam blog berhabuk binti usang nih..

okay syukur kepada Allah sebab dah masuk third semester sarjana muda undang-undang sudah 2 minggu now..

Result sem lepas hurmm. okay.. cukup2 makan.. tapi lulus semua..

hari dapat result saya tengok CONTRACTS II dapat C.. huhuhu rase luluh jantung, rasa nak call madam Jaya Sheela tuk mintak maaf ngan die coz she's beeing so nice to mell and ingat lagi when i go to her office she said.. Dont Worry la Inche Amin.. i know you'll do good..

tu yang buatkan saya rase nak nangis nak mintak maaf ngan die..

pastu bile masuk je new sem rupanya saya discover yang 60% my batch failed contracts II.. huhuhu time tu baru tahu makna bersyukur... tu la..

kita ingat kite dah teruk.. tapi rupenye orang lain lagi teruk ujian Allah..

UiTM ni C- pon dah gagal. so memang kene work hard la.. plus u know how hard law courses are..

tapi semua course pon susah sebenarnya.. bergantung kepada in…