expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, 24 October 2012

SELAMAT HARI RAYA QURBAN..

HAPPY EID UL-ADHA

yup.. raya haji kalau dalam bahasa lazimnye.. this raya memang special.. Allah menyuruh hambanya berkorban atas tujuan beribadah.. daging binatang An'am ini akan disedekahkan kepada fakir miskin and etc.

manusia yang pertama melakukan ibadah korban ialah Nabi Ibrahim.. Nabi Ibrahim kan kawen dua.. satu Sarah n satu agi Hajar..

Hajar dan anaknya Nabi Ismail di tempatkan di Mekah manakala Sarah dan Nabi Ishak tinggal bersama dengan Nabi Ibrahim..

so satu hari bila Nabi Ismail dah dewasa.. ayahandda nya datang dan memberitahu anaknya bahwa Allah telah mewahyukan baginda supaya mengorbankan anknya that is Nabi Ismail..

without objecting Nabi ismail ikut je.. then time Nabi Ibrahim (Abraham) hayunkan pedang (x pasti) nak korbankan anaknya.. Allah telah segera menukarkan Nabi Ismail dengan seekor kibas ...

tu la start nya Ibadah korban bagi umat Islam.. Allah nak test samaada Nabi Ibrahim sanggup tak follow suruhannya n Nabi Ismail plak yakin ke tidak dengan Allah.

so antara binatang yang boleh menjadi korban ialah:

(DISUSUN MENGIKUT TAHAP KEGLAMOURAN DI MALAYSIA)

1. LEMBU
2. KAMBING
3. UNTA
4 KIBAS
5 ntah la tu je yang ingat..

so selalu nye bangun pagi hari raya tu then pegi mandi.. niat la mandi sunat hari raya Aidil adha..

then pakai baju cecantik n gi solat Hari raya..

lepas tu salin baju.. then tolong orang tumbnagkan lembu.. (tak pernah buat pon)

heheh.. then bahagi2 daging n edar kat jiran2... besh wu... lepas hari raya haji masuk skool balik then PERIKSA SPM.. omaigosh...

hope I will doing well... amin.. InsayAllah...



Tuesday, 23 October 2012

JAMUAN KELAS 5SCH1

yup guys it was awesome... OWH MY GOD I never thought that it will be so great..

makanan yang dihidangkan tadi memang bagus and delicious...

aturcara majlis pon fun .. tambah2 time PKP potong ribbon.. heheh memang grand la...

so pagi tadi kiteorg pegi la pinjam pintu gerbang from badan pengawas thats why la nampak meriah..




Balqis hias pintu gerbang tu.. memang cantik.. sesuai ngan occasion .. hehe

saye plak menyibukkan diri ngan sngkut belon2 di udara.. chewah.. bunyi cam magician je.. takd e la.. just a little bit like a sorcerer.. hehe

memang ramai cikgu datang untuk memeriahkan  majlis kami tadi.. we all feels so great... thanks teachers..

at first memnag class tu penuh gile.. sampai kan kiteorg kene ambik krusi duk kat luar ...then  makin kurang tetamu yang datang..



saye pon pergi la basuh pinhggan.. omaigod.. 2 besen kowt.. ko mampu?? hehe anyway memang fun time basuh pinggan tadi except my butt is cramping because I'm sitting like a mermaid on a chair. hehe

antara menu yang saye rase memang besh tadi ialah.. Macaronni BAKOR JE LA, Roti JALA'ludin hassan', Bihun goreng, cocktail , and of course the cakes..

ntah macam mane time dieorg potong kek name saye hilang.. sapa makan pon saye tak tau.. habis semua kiteorg makan konyang2 baru la ajak kawan2 from next   classs..

siap semua kiteorg pon pack up and time tu jugakla kiteorg bagi hadiah kat our Class Manager, Teacher Radziah Abdullah..



cantik tak hadiah kiteorg?? hhe hope our beloved teacher will remember us forever... hehe

then kite org pon  adekan sesi menukar hadiah.. hehe..



so kiteorg pon cabut la no. masing2... then hadiah tu diannouncekan oleh Amalin.. sorang2 pgi hambik hadiah yang besar n cantik.. thyen giliran saye..

"NO. 29.. , milik siapa?"

sunyi jap kllas coz takde org mengaku.. then saye pon kuar.. nak tau hadiah ape??/ hurm botol air kosong je...




sedih gile kowt mula2 rase.. upenye pemilik hadiah tu nak buat surprise sikit... die suh gi redeem kat die.. hadiah sebenar ade kat dalam bag.,..

so tengok la hadiah sebenar that is Telephone Bag Orange in colour...

yang sedihnye kawan saye laki name Ady... punye la bahagia die time bukak pembalut hadiah.. bukan ape terpampang jenama terkenal "PRADA" kat kotak tu...


dengan eksited nye die bukak kotak tu.. jeng jeng jeng.. Purse Pompuan kale pink kowt... haha naseb2..

kawan saye Dania plak dapat sekor Ular plastik.. jheheh... so exotic ... hehe

we all then went home happily...

Monday, 22 October 2012

CLASS PARTY TOMORROW..

yup for celebrating our precious moment before left the school.. we all agreed to have a class party...

it is organize perfectly and tomorrow we will see how far this thing could be...

the main menu is "ROTI JALA" and I don't even like it.. but try to fake like it is my fav. food..

so for the boys.. we had been in charged to prepared the drinks.. Sunquick will be our outrageous drinks...

the girls also remind me to bring along the Speaker and also lappies because they wanna hear the music during the feast..

but seriously saying that.. I don't have much music.. and I do.. it might be on my genre.. they probably not like it.. hurm..

what could I say??

so tengahari tadi dah pegi tempah ais kat kantin.. just three pack.. hurm tak banyak sangat ke??? ntah la kan..,

anyway really hope things will be great... InsyaAllah...

esok jugak kiteorg kene hantar buku teks.. so kire punye kire macam tak cukup satu je.. hurm hope ade la kat skolah.. malas nak bayar ganti rugi.. hik hik

Friday, 19 October 2012

ENGLISH SUB. COLLA.

this post has nothing to do with COCA COLA company.. hehe

so hari ni collaboration ngan 3 school tu work greatly.. SMK LONG GAFAR is really beautiful... so glad that tomorrow I will be able to be there again for Physics sub..

one thing that I love most in SMK LG.. the scenery.. omaigod... how good your invention is..

tak sempat nak round satu school but based on what just I saw.. there's a lot of garden... it was really outrageous to be there in the rain..

got the chance to snap a pic there.. I dont mind getting there again..



Thursday, 18 October 2012

ENGLISH SUBJECT COLLABORATION

YUP.. IT IS TOMORROW...

so for the next collaboration between my school SMK KUBANG KERIAN, SMK LONG GHAFFAR and also SMK KOTA for the English subject will took place at SMK LONG GHAFFAR...

it is Friday tomorrow and we all advised to wear Baju Melayu.. not Baju Bajau ok.. for once again .. I brought only Jubah to my sister's house..

it is not prohibited but I feel a little bit awkward ... whatever.. the only thing I wanna be there tomorrow is to learn.. not to walk on the fashion show..

from my sister's house which located at Seribong, it was only 5 kilometers... but I think that I will not drive there .. my sister will send and fetch me.. a million of thanks to you..

I've been to SMK LONG GHAFFAR for once and I think it was a beautiful school.. for one second.. I think it was look alike with my school...

till here then.. I was hoping that tomorrow will be great... no more complained will be heard...

InsyaAllah... ASSALAMUALAIKUM

Wednesday, 17 October 2012

SEMALAM JAMUAN PENGAWAS.. NI JAMUAN KELAS MALAM PLAK..

huh.. tak tau nak cakap ape lagi except Alhamdulillah.. murahnye rezeki nak dekat musim SPM ni kan.. hope Murah la jugak rezeki during SPM nanti...

hari ni saye sebenarnya tak hadir ke sekolah.. ntah ape yang membuatkan saye takde mood nak pergi sekolah ari ni.. so kirenye ni adalah first time saye tak hadir ke sekolah pada tahun ini..(thumbs up to Qi Diey)..

tak macam tahun lepas.. tahun lepas sesuke hati je tak datang sekolah.. but we have to improved our self right??? kadang tu 2 kali seminggu tak pegi sekolah.. dahsyat2... so jangan tiru perangai ini tau..

malam ni adalah kelas malam yang terakhir untuk kelas kiteorg... kene pulak subjek Physics.. so memang menjadi la..

without informing to me.. kawan2 saye organize a feast to celebrate the last night class.... my gold hearted friends keep texting me to make sure i will attend the feast.. thanks friends..

so saye pon pegi la kelas pada jam 8.15 tadi.. and all my friend asked me why I am absent today... I just smile and make them curious..

one of my friend said that my teacher was worried on my absence.. I feels so sorry for making her worried..
I promise that it will be the first and last time I'm skipping a class...

kawan saye cakap kelas saye sunyi hari ni.. hurm sorry guys.. need a time to rest.. they keep saying that they miss me a lot.. hello guys... I'm absence just for a day and you already miss me?? I don't know how its gonna be when we all done with our SPM...

so tadi kat kelas cikgu ajar tajuk light.. saje nak reinforce skit... so when the clock strike 10.00 o' clock.. my teacher let us to start our feast...

yang paling menariknye.. buat pertama kali saye makan menggunakan chop stick.. I felt really great to try other ethnic culture,.. for a minute there.. I feel like Jackie Chan.. heheh... kawan saye Amalina yang bawak.. so I give a try to use it... it feel awkward but for the experience I think it was not really bad...

I can control the sticks and make it into a great way to eat... thanks Chinese for inventing something outrageous like that...

so siap sume makan tadi.. saye pon trus balik umah... time nak salin baju.. OMAIGOD... my perut dah bunchit... huhu,... habis la esok.. nak pakai baju sekolah macam mane ye???

hope malam ni perut saye akan surut.. hahha.. tadi saye pakai baju melayu with skinny so tak nampak sangat la perut saye.. tu yang terkejut time tengok cermin tadi.,.. hehehe...

guess that its all from me foe today... bye.. Assalamualaikum...

(Alhamdulillah .. all praises to the God)...

Tuesday, 16 October 2012

JAMUAN WAS AWESOME..!!

yup Jamuan Akhir Tahun Pengawas sesi 2012 dengan jayanya dilangsungkan pada jam 12 tengahari hari ini...

yup makanan yang dihidangkan memang bertaraf hotel.. Hurm hotel ke?? Restoran je kowt.. But it was really great... compared to New Horizon Garden.. memang cedap kat cini agi.. Syam pon kalah jugak.. heheh sorry to say ye...

so thumbs up to Encik 2 dan Cik 2 katering.. pujian juga harus diberikan kepada penempah makanan ni..

suasana dewan hari ni memang ceria coz saye rase alas meja tu yang buatkan nampak ceria.. this thing is admitted by PKP.. di cakap dewan sekolah yang lame and dull bertukar jadi meriah..

sape lagi punye kerja?? mestilah Ahli Badan Pengawas SMK Kubang Kerian kann..??

overall memang saye dapat rase kegembiraan dan kepuasan Ahli2 badan pengawas during this Feast...

saya selaku pengacara during cabutan bertuah amatlah sodihh kerana no. saye tak bertuah langsung... hurm but its okay coz I do it sincerely .. ehhe

but even this Jamuan yang paling Grand saye rase.. but somrthing can be improved in order to smooth the ceremony..

Alhamdulillah coz we all has been given a pleasure to gather and have a feast with all of our members.... thanks God..

so this is the last time I got the opportunity to be with my "family" members.. feels so sad thinking abot this but.. live must go on.. Miley Cyrus said we don't know what's waiting on the other side.. It's The Climb..

so after this satu lagi jamuan menunggu that is Jamuan Akhir Tahun Kelas Hayat 1... hope its will be great too.. don't forget to invite Sir Saiful he wanted to join it...

Monday, 15 October 2012

ESOK JAMUAN PENGAWAS...

so kirenye tahun ini jamuan pengawas untuk Sekolah Menengah Kebangsaan Kubang Kerian akan diadakan di Dewan Tok Kenali..

esok.. saye akan bertugas sebagai pembaca Doa pembukaan , Emcee rasmi, pembaca Doa makan.. n also emcee during cabutan bertuah..

yang pelik bin ajaib nye.. bilangan pengawas yang hadir lam aea 150 org camtu r.. but hadiah for cabutan bertuah pon ade seratus lebih jugakl..

so.. tu dikire cabutan bertuah ke?? heheh anyway just doing my job.. teacher who put my name on every of those jobs..

yang paling outrageous nye ialah Alas meja ... hehhe kaler die remind me about my FIXIE.. shocking pink with shocking yellow.. OMG.. I think kene bwak sunglasses kott esok.. haha

backdrop untuk majlis esok pon cantik... memang ade jodoh nagn alas meja..

but ok la coz tahun ni pon tahun last so saye nak berbakti skit kepada sekoalh tercinta..

hurm tak tau la lepas ni camane.. mesti rindu gile kot kat sekolah ni.. rindu kawan2 baik.. rindu kucing2 kat sekoalh ni.. rindu teachers.. everything will be on my mind after leaving this school..

I sincerely hope that tomorrow will be a great event and stays as a good memories in others mind... InsyaAllah...

BACK FROM CHEMISTRY CLASS..

TRY TO MAKE THIS BLOG MORE USEFUL..

just to recall back what I've just learnt... today it was about Thermochemistry..

yeah you right.. the Q=mc(teta) couldn't find the symbol.. hehe

Delta H= Q / n

hehe.. petang tadi baru ade test kimia.. yang laen sume boleh jawab.. but when it comes to find the heat of combustion.. I was totally blank..

so kirenye mmg bertuah sangat datang kelas malam just now.. boleh improve in Thermochemistry.. hehe

Exothermic reaction is when the heat release I higher than the heat absorb.. while..

Endothermic reaction is when heat absorb is higher than the heat release..

what else.. hurm.. so time cikgu tanye whether we have a question or not.. suddenly my friend raise her hand..

"cikgu betol ko ado ore oyak sayo that telur boleh masak kalau direndam ke dalam peluntur.." hehe so funny right..

my teacher just smiled meaningfully...

Sunday, 14 October 2012

LAST NIGHT CLASS FOR ENGLISH..

FIRSTLY I WANT TO STATE MY MOOD - SAD..

kelas malam untuk Bahasa Inggeris bersama Sir Saiful berakhir pada malam ini pada jam 1030 malam tadi..

hari ni ialah hari yang paling memilukan.. ape tak nye just 11 orang je yang dapat hadir.. yang laen tu rasenye ade alasan yang kukuh kowt...

so tadi pon masok lambat skit klas coz kawan ajak pegi makan Roti Canai kat Restoran Rasa Kasih.. ala bunyi cam jauh in fact.. depan sekolah tu je...

so roti canai situ memang best.. kenyal.. n habis je roti saye.. terus kawan saye bagi yang die punye.. actually I was on my diet.. hahha I break the rules which I made it up .. ala saje je.. terasa jugak nak diet kan??

hari ni Sir was really funny.. he acting up like being hit by a motorcycle... hahah so funny.. my friend got the chance to record him...

actually saye pon ade record suare die time die mengajar with my phone.. bukan ape.. just nak keep as a memory...

Sir Saiful ni memang special.. His voice can be heard from three block.. hehe

I truly love his accent.. he use completely United Kingdom accent..

for one second.. I though that he was a British..

so at the end the lesson.. when all student were packing their thing into their bag.. I took an oppurtunity to shake Sir's hand..

"thanks for everything Sir.. " he replied by saying " Good luck for your SPM".. I was a prayer from a teacher to his students..

he said that he want to join us when we have a feast to celebrate the end of the school.. and of course his name will be on the list...

#WEGONNAMISSUSIR...

Saturday, 13 October 2012

LIFE FEELS SO EMPTY WITHOUT YOU

I don't wanna seem so cliche but I could not hold any longer..

I want our hatred and our no-communicate session over..

I really hope that you will read this..

We use to be so close.. That time I really think that nothing could make us parted..

I admit that its all my fault.. I'm the one who so clumsy..

I know I cant turn back time like everybody does..

But..

If I was given that opportunity, I will choose the occasion where it make us be like this..

I really hope that you will read this because its from deep down of my heart..

Owh Allah please soft the 'person' heart to forgive me coz I know you can..

Friday, 12 October 2012

KISAH NABI NUH...



saye sertakan lagu indah daripada Waheeda yang menceritakan kisah Nabi Nuh (Prophet Noah)

Nabi Nuh di utuskan oleh Allah untuk mentauhidkan kembali kaumnya yang jauh terpesong.. mereka menyembah berhala dan melakukan maksiat sesuaka hati.. termasuk lah anak lelaki Nabi Nuh..

Nabi Nuh menyuruh kaumnya berhenti menyembah berhala yang merupakan ciptaan makhluk.. Nabi Nuh menyuruh mereka mentauhidkan Allah SWT..

namun ajakan Nabi Nuh tidak dihiraukan ... Selang beberapa ketika Allah menurunkan wahyu kepada Nabi Nuh untuk membina sebuah kapal.. lokasinya sangat jauh daripada penempatan kaumnya...

Nabi Nuh membina sebuah kapal yang sangat besar (Noah Ark) bersama pengikutnya. kemudian datang lelaki -lelaki dari kaumnya dan mengejek Baginda... " WAhai Nuh, Kenapakah engkau membina kapal di tempat yang jauh dari lautan ini? sudahkah engkau gila?" Nabi NUh tetap sabar dan tidak menghiraukan ejekan mereka...

setelah selesai membina kapal, Allah memerintahkan NAbi Nuh untuk mengisi kapal tersebut dengan pengikut2nya bersama sepasang-sepasang haiwan berlainan spesies.. 2gajah, 2kucing, 2harimau and lot more..

kemudian Allah menurunkan Air yang sangat deras dan banyak dari langit.. tenggelam lah penempatan kaum Nabi NUh... mereka semua diazab kerana engggan mentauhidkan Allah.. hanya mereka yang berada di atas kapal NAbi Nuh sahaja yang selamat..

kemudian dalam gelombang air yang bergelora menelan manusia.. Nabi Nuh ternampak anak lelakinya .. dengan naluri seorang bapa Nabi Nuh memanggil anaknya untuk bersama mereka semua di atas kapal... namun sifat keegoan yang ada dalam seseorang manusia menyebabkan anak Nabi Nuh menolak ajakan ayahandanya.... Nabi Nuh amat lah berduka cita..

Allah mewahyukan kepada Nabi Nuh bahawa anaknya bukan lagi saudaranya.. kerana enggan mentauhidkan diri kepada Yang MAha Esa...

Nabi Nuh kemudian sedar kekhilafannya dan terus berdoa memohon keampunan dari Allah SWT...

Bahtera Nabi Nuh kemudiannya mendarat di sebuah apabila air telah surut...



tempat ini dikatakan dimana Bahtera Nabi Nuh mendarat.. tetapi Wallahualam...

Waheeda - Panggilan





PANGGILAN

Kau meniti titian rapuh menunggu retak
Ku dengar panggilan
Sayup-sayup memanggilku
Diulang-ulang makin jelas kini nyata

Sampai di sini saja
Lusa bersambung bicara
Uuuh... ku rasa berduka
Apa penentuannya 

Kau pejamkan mata
Kau serah segalanya
Usah berduka
Terima penuh reda

Yalla yalla ya
Panggilan sayup tiba waktu untukmu
Pulang dari mana kau datang
Kembali padanya

Di kala begini tiada pilihan ku kesalkan
Segala dosa, noda, dusta
Leka, alpa, rakusnya hina curiga
Ku akui segala
Apa diterima?

Di kala begini kau tiada pilihan
Alasan
Berpaut pada harapan

THE COLLABORATION

the collaboration was successfully hold at SMK KUBANG KERIAN... the content was really awesome.. it help me a lot to remember lot of terms in Chemistry...

but during the lunch I heard someone saying it was a waste to come here.. I was really devastated.. don't they think before speak??? If the teachers heard about it, I think she will be so down...

I hope thing will be lot more better in their school.. InsyaAllah..

Thursday, 11 October 2012

COLLABORATION....

Esok kat skolah ade Seminar Kimia yang melibatkan tiga buah skolah.. SMK KUBANG KERIAN, SMK LONG GHAFFAR, n SMK KOTA...

program ini melibatkan 35 orang pelajar yang di'ranking'kan mengikut pencapaian dalam subject Chemistry.. so tadi susun meja cantik2 bersih2 dewan skit.. memang kalau tetamu datang kita kene serve the best coz itu adalah ajaran agama ISlam..

yang bestnye esok kat Jumaat so.. untuk pelajar yang duk kat Pantai Timur such as Kelantan n Terengganu memang la cuti.. oleh kerana nak tunaikan solat Jumaat, so cikgu suruh la pakai Baju Melayu n Baju Kurung for girls...

so esok ni mesti pening kepala coz boleh tengok bermacam2 jenis kaler baju.... n kalau yang laki plak mesti Baju Melaytu kain satin ... berkilau kau.. sakit mata memandang.. haha..

just wait n see la ape yang jadi esok.. but unfortuantely.. I couldn't wear my Baju Melayu coz I couldn't find it just now.. so I pon grab Jubah and also skinny.. hope that I dont look weird tomorrow...

hope I will get better and clearer about Chemistry subjeect.. I really wish that I could achieve A in Chemistry coz I really had a great passion in this subject.. Aminnnn....

Tuesday, 9 October 2012

NEW EXPERIENCE..!!

YUP.. the second post for today.. saye hari ni buat kali pertama dalam hayat saye... menderma darah... OWH MY GOD. at first tu memang kecut prot giler.. jarum die besar kott..

so citenye camni.. tadi during recess my teacher came to my class and said that "sesiapa yang nak menderma darah boleh ke dewan Pra U sekarang.." so kiteorg pon terkejut campur excited la.. makan cepat2 then pegi ke dewan tu..

I admit that i was really scared... so I asked my bestfriend he said that.. kite tengok dulu suasana jap agi.. kalau nampak ok kite on.. so sampai sane tengok org yang dah derma punye la besar die punye diameter of the jarum.. err... scary.. time tu mmg confirm tanak donate but lepas tengok kawan saye pompuan ngah derma.. then tanye die.. "sakit dok? she replied with her head.. hurm so saye dapat la spirit nak derma..

then kiteorg pon hand in borang and periksa darah.. my blood group is what people called as " the universal donor" mmg murah hati kan?? heheh so baring on the.. die pon bius.. time tu la sakit skit.. but when jarum besar tu masuk.. tak rase pape pon.. ye la dah kene bius.. hehhe... yang bestnye.. my haemoglobin inside my blood is 16.9.. my teacher said it was good..

hari ni yang paling tinggi catatan haemoglobin ialah student form six =18.something...hehe

so hari ni sume org yang menderma rase happy sangat coz dah menyahut seruan untuk berbakti kepada negara... paling bestnye.. dapat buku rekod pendermaan yang kechik lagi cute tu... heheh...

sesungguhnya tangan yang memberi itu lebih baik drpd tangan yang menerima.. Alhamdulillah for this great experience....

ITS SO LONELY HERE...

YEAH.. you got it... memang la sunyi skarang ni.. tak cempatnak Blogging lebeyh2 coz skarang waktu sekolah  untuk SPM's candidate macam saye ni.. equally 24/7...

2 minggu lepas ade la pegi unwind tension skit dekat Permai Beach Resort for 2 days and 1 night.... it was so great... but aleh aleh.. balik unwind tension makin tension jadiknye... segala macam Teknik Menjawab, Bengkel SPM and segala bagai seminar dianjurkan...

ade la haritu .. my friends duk terbelek-belek dieorang punye urat yang menegang kat tepi dahi dieorang.. then I pun cakapla.. tuurat stress la.. kalau org stress memg urat tu akan menegang.. that shows how tense the person are..

saye pon terikut same mencari urat yang ingin menonjolkan diri tu... so terjupa la skit di kepala ni.. hurm.. nak buat camane.. balik Unwind Tension baru tension... hahahhaa..

skarang ni masing2 ngah memperkukuhkan diri untuk menghadapi SPM.. budak2 PMR plak hari ni start EXam.. I know how it feel.. so be calm.. banyakkan membaca Surah An-Narsh untuk kelapangan dada ye...
saye pon rase ade improvement dalam subjek yang saye paling lemah which "ADDMATH"... hope that i will have a better result for Addmath in SPM...

Kimia pon dah makin clear.. now I can remember lot of thing.. memang best kalau kite dah boleh tackle sesuatu topic tu kan? rase best cangat...

hope this improvement last forever... hehehe Aminn... Owh Allah The Almighty, Please Open My Heart...

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers