Posts

Showing posts from February, 2015

#QiDieyRoyalThobe

Image
Assalamualaikum... saje je post ni nak share sesi photoshoot semalam tuk Qi Diey Royal Thobe..

kalau berminat nak order boleh la Whatsapp me at 0196149298 ye.. do visit Qi Diey Royal Thobe at Instagram at @qidieyroyalthobe










Allah Dah Aturkan!!

Assalamualaikum

hurm dah lame tak meletakkan jari kat atas keyboard untuk menaip perkataan kat blg suam kuku nih..

sorry la.. bukan ape.. i just dun have things to pour.. to yang simpan tempat freeze tu.. hahha

k la.. after 2014.. 2015 menjelma.. eh.. everybody knows that la.. haha


tak tahu nak start camane.. dah kekok skit nak berblogging.. huhuhuuu

camni.. ingat tak i use to wrote about nak bukak stall nak jual western food.. called Qi Diey Corner isn't it.. huhuhu Allah tak izinkan that to happen..

but Allah dah aturkan something way much better than that.. Allah dah curahkan something really good for me which is satu kemahiran yang mulanya hanya untuk diri sendiri then developed to be something reachable to you guys..

eh lupa nak bagitau.. Alhamdulillah result temuduga untuk degree law pon dah keluar and saya berjaya menempatkan diri serta meluluskan diri di temuduga tersebut dan saya akan mendaftar masuk sebagai budak degree first year this upcoming 21st February..


all this w…