Allah Dah Aturkan!!

Assalamualaikum

hurm dah lame tak meletakkan jari kat atas keyboard untuk menaip perkataan kat blg suam kuku nih..

sorry la.. bukan ape.. i just dun have things to pour.. to yang simpan tempat freeze tu.. hahha

k la.. after 2014.. 2015 menjelma.. eh.. everybody knows that la.. haha


tak tahu nak start camane.. dah kekok skit nak berblogging.. huhuhuuu

camni.. ingat tak i use to wrote about nak bukak stall nak jual western food.. called Qi Diey Corner isn't it.. huhuhu Allah tak izinkan that to happen..

but Allah dah aturkan something way much better than that.. Allah dah curahkan something really good for me which is satu kemahiran yang mulanya hanya untuk diri sendiri then developed to be something reachable to you guys..

eh lupa nak bagitau.. Alhamdulillah result temuduga untuk degree law pon dah keluar and saya berjaya menempatkan diri serta meluluskan diri di temuduga tersebut dan saya akan mendaftar masuk sebagai budak degree first year this upcoming 21st February..


all this while saya bajet masuk degree on March.. but Allah planned something way unthinkable which is He make it sooner.. huhuhu.. totally bless.. rindu sangat dah ngan UiTM shah Alam dan segala isinye.. haha bulih gitu??

huhuhu.. and now ive been working on Qi Diey Royal Thobe,


sya akan mengeluarkan few designs under the label Qi Diey Royal Thobe secara rasminya esok hari after photoshoot.. (hope everything will be ok)..


kita tengok permintaan dari masyarakat Malaysia ni.. InshaaAllah.. semoga Allah berkati setiap apa yang saya kerjakan.. semoga Allah bukakan pintu rezeki seluas-luasnya untuk hambaNya ini.. aminnnn



terima kasih kerana turut aminkan doa tersebut.. hihihi..



k la i think thats all.. kalau ade pape nanti saye curahkan kat sini lagi ye.. bubaiii Assalamualaikum...


selamat malam...

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester