Posts

Showing posts from July, 2015

SELAMAT HARI RAYA (Eh seriouslah)

Image
Assalamualaikum..

"ku senandungkan lagu untukmu yang jauh di mata.. bla bla bla" boleh bayang tak saya buat tarian lagu ni ngan bahu2..

so yeah.. walaupun dah berapa Sywal tapi still dalam bulan Syawal kan.. so agak rasa bersalah namun ku gagahkan jua untuk mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN" sekuat dan seramai suara pekerja Petronas cam dalam tibi tu..

Yes.. ini betul saya maksudkan.. saya ni buakannya baik sangat.. dan takde la jahat sangat.. tapi macam ade split identity jugak.. kalau baik baik sangat.. kalau jahat jahat sangat plak.. eh pasaiipa?

hhaha.. everyone has their own evil.. Astaghfirullahaladzim.. banyak2 la istighfar atas kejahatan ko penah buat..

apa ni jahat2.. tak baik tahu tak.. Jahat Baik macam cite Goku plak ye..

so.. saya betul betul minta maaf dari hujung rambut yang baru potong malam tadi ni turun melalui telinga, pipi, dagu, dada, perut, pusat, tutttt (mohon jangan porno sangat) peha, lalu ke betis, melingkar di buku lali dan a…

Post ini Adalah Testing

Image
Assalamualaikum..

post ni adalah testing? testing ape? jadi ceritanye cenggini.. while i was taking bath.. menimati setiap pancuran air membasahai badan.. then capailah bekas alat mandian yang ada.. lepas tu jari rase pedih..

apakah???

tengok-tengok darah dah mengalir keluar.. siram air.. pedih.. mengalir lagi darah.. siram lagi.. auchh pedih...

grab my towel then keluar dari tandas.. pegi ke bilik jiran..

"ade plaster tak"

"takde, kenapa tangan kau bha?" tanya jiran yang ternyata Sabah..

saya diam je malas nak cakap panajng sebab tengah tahan darah flowing down from my finger..

Ya Allah... kuatkanlah hamba..

jalan lagi.. naik tangga pergi ke bilik kawan baik.. Alhamdulillah die ade.. roommate die yang tengok jari saya berlumuran darah terus rase nak pitam..

die mabuk darah...

Alhamdulillah ada alatan membalut luka kat bilik kawan saya tersebut.. roommate die pon pernah terluka teruk few months ago..

lap-lap darah.. still tak stop jugak.. nampaklah dalam jugak luka…