expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, 6 July 2015

Post ini Adalah Testing

Assalamualaikum..

post ni adalah testing? testing ape? jadi ceritanye cenggini.. while i was taking bath.. menimati setiap pancuran air membasahai badan.. then capailah bekas alat mandian yang ada.. lepas tu jari rase pedih..

apakah???

tengok-tengok darah dah mengalir keluar.. siram air.. pedih.. mengalir lagi darah.. siram lagi.. auchh pedih...

grab my towel then keluar dari tandas.. pegi ke bilik jiran..

"ade plaster tak"

"takde, kenapa tangan kau bha?" tanya jiran yang ternyata Sabah..

saya diam je malas nak cakap panajng sebab tengah tahan darah flowing down from my finger..

Ya Allah... kuatkanlah hamba..

jalan lagi.. naik tangga pergi ke bilik kawan baik.. Alhamdulillah die ade.. roommate die yang tengok jari saya berlumuran darah terus rase nak pitam..

die mabuk darah...

Alhamdulillah ada alatan membalut luka kat bilik kawan saya tersebut.. roommate die pon pernah terluka teruk few months ago..

lap-lap darah.. still tak stop jugak.. nampaklah dalam jugak luka..

ermm.. tak bagitau lagi kan lupa sebab ape?? camni.. tadi kemas bilik then kemas la alat mandian.. ada pisau cukur ni.. "hurm.. nak buang ke tak?" "boleh pakai lagi ni"

then time mandi.. nak grab alatan mandian.. jari terkena pisau cukur.. kiranye motion jari menyentuh mata pisau  menghiris kulit dan lukanya pergh.. memang dalam..


so.. ape yang testing nye?? testing menulis.. sebab.. paper final Constitutional Law hari Rabu ni.. so nak pastikan boleh menulis normal atau tak.. tadi dah tulis ngan tangan.. MashaAllah brother.. tulisan lebih buruk dari biasa.. pedih plak tu..

so ni try tulis pakai laptop.. Alhamdulillah.. nak kena inform Orang2 peperiksaan maklumkan nak jawab menggunakan laptop..


apa apa pun.. semua ni ujian dari Allah... redha sajalah.. mungkin ada hikmah.. siapa tahu?? yakinlah dengan segala yang diaturkan oleh Allah..


hoping for fast recovery..

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers