ITS SO LONELY HERE...

YEAH.. you got it... memang la sunyi skarang ni.. tak cempatnak Blogging lebeyh2 coz skarang waktu sekolah  untuk SPM's candidate macam saye ni.. equally 24/7...

2 minggu lepas ade la pegi unwind tension skit dekat Permai Beach Resort for 2 days and 1 night.... it was so great... but aleh aleh.. balik unwind tension makin tension jadiknye... segala macam Teknik Menjawab, Bengkel SPM and segala bagai seminar dianjurkan...

ade la haritu .. my friends duk terbelek-belek dieorang punye urat yang menegang kat tepi dahi dieorang.. then I pun cakapla.. tuurat stress la.. kalau org stress memg urat tu akan menegang.. that shows how tense the person are..

saye pon terikut same mencari urat yang ingin menonjolkan diri tu... so terjupa la skit di kepala ni.. hurm.. nak buat camane.. balik Unwind Tension baru tension... hahahhaa..

skarang ni masing2 ngah memperkukuhkan diri untuk menghadapi SPM.. budak2 PMR plak hari ni start EXam.. I know how it feel.. so be calm.. banyakkan membaca Surah An-Narsh untuk kelapangan dada ye...
saye pon rase ade improvement dalam subjek yang saye paling lemah which "ADDMATH"... hope that i will have a better result for Addmath in SPM...

Kimia pon dah makin clear.. now I can remember lot of thing.. memang best kalau kite dah boleh tackle sesuatu topic tu kan? rase best cangat...

hope this improvement last forever... hehehe Aminn... Owh Allah The Almighty, Please Open My Heart...

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester