expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 11 October 2012

COLLABORATION....

Esok kat skolah ade Seminar Kimia yang melibatkan tiga buah skolah.. SMK KUBANG KERIAN, SMK LONG GHAFFAR, n SMK KOTA...

program ini melibatkan 35 orang pelajar yang di'ranking'kan mengikut pencapaian dalam subject Chemistry.. so tadi susun meja cantik2 bersih2 dewan skit.. memang kalau tetamu datang kita kene serve the best coz itu adalah ajaran agama ISlam..

yang bestnye esok kat Jumaat so.. untuk pelajar yang duk kat Pantai Timur such as Kelantan n Terengganu memang la cuti.. oleh kerana nak tunaikan solat Jumaat, so cikgu suruh la pakai Baju Melayu n Baju Kurung for girls...

so esok ni mesti pening kepala coz boleh tengok bermacam2 jenis kaler baju.... n kalau yang laki plak mesti Baju Melaytu kain satin ... berkilau kau.. sakit mata memandang.. haha..

just wait n see la ape yang jadi esok.. but unfortuantely.. I couldn't wear my Baju Melayu coz I couldn't find it just now.. so I pon grab Jubah and also skinny.. hope that I dont look weird tomorrow...

hope I will get better and clearer about Chemistry subjeect.. I really wish that I could achieve A in Chemistry coz I really had a great passion in this subject.. Aminnnn....

2 comments:

  1. yesterday , excellent physics teacher from smk kota came to our school bha . :) he gave us de important topics dat we should give "pressure" ..hehe

    ReplyDelete
  2. owh really can you share the topic those topics??? wanted to know badly

    ReplyDelete

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers