JAMUAN WAS AWESOME..!!

yup Jamuan Akhir Tahun Pengawas sesi 2012 dengan jayanya dilangsungkan pada jam 12 tengahari hari ini...

yup makanan yang dihidangkan memang bertaraf hotel.. Hurm hotel ke?? Restoran je kowt.. But it was really great... compared to New Horizon Garden.. memang cedap kat cini agi.. Syam pon kalah jugak.. heheh sorry to say ye...

so thumbs up to Encik 2 dan Cik 2 katering.. pujian juga harus diberikan kepada penempah makanan ni..

suasana dewan hari ni memang ceria coz saye rase alas meja tu yang buatkan nampak ceria.. this thing is admitted by PKP.. di cakap dewan sekolah yang lame and dull bertukar jadi meriah..

sape lagi punye kerja?? mestilah Ahli Badan Pengawas SMK Kubang Kerian kann..??

overall memang saye dapat rase kegembiraan dan kepuasan Ahli2 badan pengawas during this Feast...

saya selaku pengacara during cabutan bertuah amatlah sodihh kerana no. saye tak bertuah langsung... hurm but its okay coz I do it sincerely .. ehhe

but even this Jamuan yang paling Grand saye rase.. but somrthing can be improved in order to smooth the ceremony..

Alhamdulillah coz we all has been given a pleasure to gather and have a feast with all of our members.... thanks God..

so this is the last time I got the opportunity to be with my "family" members.. feels so sad thinking abot this but.. live must go on.. Miley Cyrus said we don't know what's waiting on the other side.. It's The Climb..

so after this satu lagi jamuan menunggu that is Jamuan Akhir Tahun Kelas Hayat 1... hope its will be great too.. don't forget to invite Sir Saiful he wanted to join it...

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester