Rindu Terubat.. chewahh

Assalamualaikum..

Yup semalam tanpa diduga saya pergi jugak ke KBMall atas ajakan kawan. bukan ape.. kali ni classmate yang nak jumpe.. so kalau tak pergi mmg susah dah nak jumpe..

Die mesej ai khamis agi suh saye dtg KBMALL hari Jumaat.. then saye ngan kawan2 laki fikir lau ai Jumaat balik solat jumaat dah kul 2 lebih then nak berteksi bagai.. sampai sane lam 2 minit then kene balik da.. ahahha (2 minit tu over snagat keyh).. so decide la tanak pergi..

But when sudah makan nasi lepas solat J. semalam.. kawan saye call suh pegi jugak n die pesan cepat skitt.. saye pon ngan kelajuan menuju infinitinye terus menukar pakaian.. hum.. tak sempat nak fikir ape yang nak dipakai..

so pergi la rumah die. berpeluh2 jadinye.. sampai umah die mak die cakap die duk mandi.. fuhhh.. (ko suruh aku cepat ko plak lengah2).. hahaha

then time tunggu teksi tu.. ade satu Bas ni lalu n tetibe berhenti kiteorg tak tahan pon.. huhu then tanye lalu tak Kbmall.. die cakap "erm Lalu.. RM 2.80 2 org" ... hehehe kiteorg pon duduk area blakang coz bas ni ade sorg je passenger time tu.. ahha excited gile kott... first time naik Bas tuk ke Kbmall.. hahaa

sampai sane gi toilet jap.. (betol Bojeng ore kelate kato) pastu straight ke Bowling place.. jumpe kawans.. pompuans2 tu cam merajuk je.. "Cakap Tanak datang tapi datang jugak".. hehehe ngan bibir yang dicebik sepanjang 2 inci setengah. lalal

kiteorg ni dah macam adik beradik lain mak lain bapak.. kah kah.. takde kaitan langsung ... so gi kaunter Bowling n dapat lah jugak main.. but hari tersebut harga die mahal cam taruk Jin.. plak tu ramai yg tak pakai stockings ... bayor je la..

then time isi name kat board pon seksa gle.. haha .. first key in QI CIEY.. hahaa (ore klate kato srupo kicitt jah) yang mane tak paham. stay lah ngan ketidakfahaman korang. hehehe.. then saye tukar QI je

main mmg best.. sambil2 ajar kawans2 main.. so mmg terase lame.. bukan ape dah 9 org main.. mmg syok habes la.. hehehe mcm gaye leh tengok time tu.. yang Letak bola kat Lane pon ade..

sambil2 tu borak sal UPU n nak sambung ape.. bla2.. time kluar je topik bile Result Kluar .. sume buat muka tak berminat.. ahhaha ye la. dah banyak sangat tarikh.. tak tahu yang pasti.. ni yg tengah viral 27/2 ni plak. huhu bape hari je lagi kott... hurm i think the sooner the better.. takde la ternanti nanti.. saya harap sangat saya dapat result yang lebih elok daripada TRIAL Exam.. korang pon same.. Im not chasing for straight A's.. but kalau boleyh pon syukur la.. hehehe.... Amin Amin Amin... InsyaAllah.. Ya Allah Kau perkenankanlah doa ku..

FUN TIME..with CINAZ, AMNA, EFFA, NADIA, NURIN, SITI, ADI, & HAFIZ..

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester