expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 16 February 2013

Lepak with Friends..

Assalamualaikum

Hari ni ade kesempatan tuk melepak ngan kawan2 kat shopping complex yang tak asing lagi di Kota Bharu ni.. in fact Kota Bharu itu sendiri menjadi nama... KB MALL... huhu..

So my friend Ikraq fetch me his mother's car at 11 something O' clock in the morning and then we went to Suraiya's House.. kat sana Puteri n Sue duk menanti ngan penuh kesabran  chewah...

Then bertolak la kiteorg ke KB mall.. huhu seb baek tak de problem.. sampai je.. masuk parking Basement.. takde parking.. 2 kali kiteorg masuk.. naik muak Park Guard tengok muke kiteorg.. hihiih last2 parking kat luar je..

then pegi serang Pacific Bowl.. da ngidam sangat nak makan bola Bowling.. ahahha huhu sedihnye.. TUTUP coz penuh sebab ade pertandingan.. kiteorg pon ngan hati yang penuh duka n larra ni heret la kaki around shopping complex ni.. sempat gak Qi beli baju T shirt.. coz sejak dtg hari tu teringat ingat kan bau tu.. Alhamdulillah boleh gak beli hari ni...

skang ni qi dah muak pakai baju kaler Kelabu n Hitam.. Puteh pon smae.. so nak try maen ngan color.. beli la 3 lai.. RM 50 for three.. murah je.. so ambik la kaler Turquoise muda satu.. then Biru PKR satu n Pink muda.. huhu comel sangat..

then kiteorg bergerak nak lunch kat Burger King... eh lupa nak bagitau.. hari ni ade sukerelawan buat kempen menderma untuk Palestin.. so dieorg edar la Brochure sal what shud we Boikott ... sempat la menderma.. hurm derma tak kesah banyak atau sikit but ikhlas.. kan?? InsyaAllah Allah akan murahkan rezeki kiteorg.. AMin.....

makan la Burger Ayam. murah je just RM 5.95.. lunch promotion ... best gak.. baru lagi BK duk kat KBMALL ni.. so hari ni baru leh try...

then kiteorg naik plak n pegi Solat Zohor.. Puteri n Sue siap pesan agi.. maaf kalau dorang lambat.. huhu.. upenye saye ngan Ikraq lagi lambat.. bukan ape nak pakai kain pelikat agi.. n then lepas solat tu kiteorg smepat borak2.. hehehehe thats why la..

then jenguk kedai aksesori.. kedai baju.. huhu Sakett mata tengok corak Tribal... but ade gak yang cantik... Peplum sini sane.. ahahah... then kiteorg jenguk tempat Bowling... huhu upenye Pertandingan tu da abes.. huhu leh la maen... I won the game with 111 marks only

 

oleh kerana tempat nak taruk nama tu kuang haja sangat so kite org taruk pape.. haha QCICI is me... hahah..

siap maen bowling kite org trus balik ... hantar Puteri dulu then me n the Suraiya.. thanks Ikraq..

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Blogies List

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers