Lelaki Tumpang Kesenangan Perempuan

Assalamualaikum

Hurm entri ni saya buat based on pengalaman sendiri.. Lelaki kalau bergaji kurang daripada isteri.. hurm ape pendapat korang... .. mesti akan ade nye laki jenis camni lam dunia.. hum. belambak nya.. aku cukup tak respect lelaki macam ni.. baik kau potong je ko punye tutt...

Lelaki macam ni mesti tak bagi nafkah zahir kat isteri.. sebab ape die fikir yang gaji die hanya untuk diri die.. mesti die fikir yang wife die dah cukup duit untuk tanggung perbelanjaan sehari n anak anak.. hurm.. rumah  kereta sume bini die tanggung.. so kalau laki jenis camni.. baik ko takyah masuk tandas laki.. ko masuk je yang ade lambang "Pakai Skirt"..

So lelaki yang menumpang kesenangan isteri ni.. kalau reti bersyukur takpe but ni siap nak pasang lain lagi .. memang over la kan.. so what do you think that lady shud do.. get a divorce or keep taja laki macam ni... Allah pon tak redha lelaki yang perangai macam ni kan.. n satu lagi kalau tahu yang ko tak mampu nak bagi nafkah zahir kat family.. baik ko takyah nak buat anak sangat..ni tak..  tup tup keluar anak.. Yes.. anak tu Rezeki dari Allah.. but kalau ko tak mampu nak bertanggungjawab and duk seksa Isteri je ngan abaikan tanggungjawab n biarkan si isteris seorang diri duk besarkan anak baik jangan...

 aku tak pelik lah kalau satu hari bini kau mintak fasakh.. sebab ape.. dia dah tak sanggup nak tanggung biawak jantan hidup.. huhu...

KAU FIKIR KAU BAGUS SANGAT KE???!!

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester