expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 21 February 2013

JOG WALK USM, Gathering at KFC

Assalamualaikum

So today setelah sekian lama tak berjogging akhirnye dapat jugak Jogging.. huhu ni pon kalu kawan saye tak ajak tak mungkin saye pegi.. ehhee

so bile nak pegi tu duk contact owg tu owg ni tetibe sorg kawan saye cakap yang kalau nak masuk kene ade PASS.. huih.. terkezut jugak... hampir dibatalkan dah.. huhu actually da batal da pon.. but we tekad nak try pegi jugak...

Kalau tak leh masuk USM kite org plan nak gi Taman Tengku Anis... hurm so tadi pegi la masuk HUSM.. hahaha Hospital ngan Universiti takde connection.. ade gate.. so takleh nak masuk ngan keta.. then kiteorg pon try la masuk Pagar A Universiti ni.. hurm.. pak guard pon nampak busy je.. so masuk gitu je la.. hehehe

sampai sane.. have a chit chat while warm up.. sambil tunggu kawans2 yang lain.. then bile dah gather sume baru la kiteorg move.. nak kate Jogging tu hurm boleh la.. but oleh kerana lame da tak de buat exercise so agak semput lah jugak... separuh trek tu dah syemputt.. ahhaha

so berjalan lah kite menuju ke destinasi.. lalalla..  I decided to use jalan bawah which more green and fresh.. ahahha padahal Shortcut.. kih kih.. so sempat la hirup udara segar and guna product of photosynthesis ni.. Oxy Oxy.. i luv u..

then sampai la kat tempat yg kite start tadi.. borak2 jap ngan members kesyangans.. then my friend Lisa The Alien start lapar.. so kiteolang pon pegi makans.. breakfast actually.. hehe.. makan loti chennai.. kah kah.. first time makan kedai tu.. sedap wo.. (promote promote.).. then after sudah makans sume.. then kiteoram pon menuju ke teratak bonda masing2.. lalala..

hantar la Lisa T.A. ke rumah die.. n after that Ikraq sent me home.. lam perjalanan tu memacam boorak.. nak sambung belajo kat mane la.. nak cario keje kat mane.. n so much more.. bende budak2 muda.. hehehe... then ade la borak2 sal nak buat business n so on.. kah kah.. InsyaAllah.. pray for me kay... then you can use my product.. ahah Businessman sangat... miahhaha

Jap agi nak Solat jumaat.. hurm minggu lepas solat kat masjid Pulau.. Khutbah berkisarkan TanggungJawab Anak Kepada Ibu Bapa,... hari ni InsyaAllah solat jumaat kat Masjid Besar Kubang Kerian... nanti saye share la ye ape pengisian Khutbah hari ni..

Esok.. ermmm ade gathering skitt bebudak.. chewahh.. Peserta peserta Kem Kepemimpinan Pengawas Sekolah Menengah Kelantan 2011. time tu saye n kawan saye Amalin diminta mewakili sekolah untuk menghadiri kem ini..

kem ni die ambik 2 org je dari setiap sekolah.. so kire very the lucky lucky lah kan.. kem ni mmg best.. sebab mmg aktiviti yang disediakan mmpu menyerlah bakat kepimpinan yang ade lam diri setiap pserta.. mmg syok habes.. first tu mmg malu2 coz tak kenal pon masing2.. then time nak balik dah rapat cam adik beradik kembar yang terpisah sejak kecil.. (cam cerita Indon sangat) kan JUPE? hahaha

so esok insyaAllah nak jumpe balik.. hope ramai yang hadir walaupon RSVP nye nampak tak begitu memuaskan huhu bukan ape.. kem seluruh Kelantan then mesti la datang dari setaip ceruk negeri ni kan.. ahhaa so kalau nak kumpul ramai2 mmg Musta bin Hil lah kan?? hehe

really thankful to Allah coz gave me the great opportunity .. thanks to Cikgu Mahani, Kaunselor Mama Amrina n Cikgu Norizah too coz uruskan pengangkutan kami..


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Blogies List

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers