My Heppi.. Ape Tu..!!

Assalamualaikum

tibalah masa kita angkat kaki daripada membantu orang israel mendapat duit untuk beli senjata.. eh kenape jauh sangat tersasar ni..

nak crite pasal laman sosial yang meningkat naik sekarang ni bernama myheppi.. die macam Facebook jugak n tak serumit Twitter.. huhu "Yang sedan sedan saja" bak kata iwan dangdut.. chewah berdangdut plak saye kul 2 pagi ni yepp.. huhu

tadi time duk menghabiskan masa terluang kat FB tetiba kawan saye Amalin Aishah namenye gitau pasal myheppi ni.. so saye pon curious plus excited.. so trus klik link yang dia bagi.. begini cara saya click.. nak tahu.. cuba awak klik yang bawah ni..

http://www.myheppi.com/

macam tu la saye click tadi.. huhu.. so saye pon sign up.. masuk sume maklumat diri.. hope leh jadi as fun a s facebook.. tapi melalui my heppi kita tak akan dapat dosa free.. cu bace skit ape die kate...

"Assalamualaikum warga Myheppi.com, pertama sekalinya kami ucapkan terima kasih kerana mendaftar di laman sosial ini. Untuk pengetahuan anda, kami di myheppi menggunakan prinsip 'Islamic Guidelines' dalam menguruskan laman sosial ini. Jadi pastikan anda tidak memuat naik gambar-gambar yang tidak menutup aurat atau kami terpaksa memadamnya. Harap dapat beri kerjasama. Semoga kita menggunakan medium sosial ini dengan sebaik mungkin :)"  

so takde la gambar yang seksi meksi kat cini ye.. dosa pon berkurang...

ini adalah saluran bersosial baru anak muda sekarang.. kalau sape takde tu memenag kolot la.. so readers entri ni.. jom jadi kawan Qi kay MH.. adoi dah ade singkatan.. Qi Diey lah yang kenalkan...

JOM ber MH....!!

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester