Picnic Time!!

Assalamualaikum

Hurm musim cuti umum macam ni lah kita boleh luangkan masa bersama keluarga.. yup like I posted yesterday.. today my family and I are going to Pantai Bukit Keluang...


but we then decide to cancel it sebab ade antara ahli kluaraga ade keje nak buat.. so takleh attend.. Monsun Timur Laut jugak sedang bergiat aktif sekarang ini.. so amatlah bahaya untuk berada di laut... Mandi pantai pon silap2 boleh bawak maut time cenggini...


so kiteorang pon pegi la kat Pantai yang lebih dekat skit.. Pantai Irama Bachok is chosen.. hurm perjalanan pon tak bazir masa.. about 20 minit je.. so leh la kiteorg balik awal.. 


hurm sampai je kat pantai terasa angin bertiup kencang menyentuh pipi muka kkiteorg.,.. hihiih sejuk n nyaman je rase.. memang boleh hilang kepenatan n stress akibat bekerja n mengadap Facebook hari2 hihi... so inilah keajaiban ciptaan Allah SWT .. sumenye ade kelebihan... so korang jangan la Busy sangat.. enjoy your life with your Beloved family... take a time.. this can save your future...


Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester