Alhamdulillah.. at Kampung Now..

Assalamualaikum..

finally after go through 12 hours i finally arrived at my beloved home safely.. hihi

jalan pon takde la jam sangat just ok la.. buat lenguh kakai tu boleh la.. hahaha anyway im not driving so.. i dun know what the actual feeling of the driver.. hihbi

all the thing i do is.. listen to music and sleep.. hihi...

so masuk kat Kawasan Genting Sempah tu kabus banyak agi.. terserlah kesejukan nampaknye disitu.. huhu



cantik je umah atas bukit kat Area tu.. hope safe la.. no kejadian macam Bukit Antarabangsa will happen again.. yes let have a safe Malaysia..

then teruskan lagi perjalanan and stop kat RnR Gua Musang ke hape ntah... tempat baru... pekerja pon muda muda remaja agi.. cecantik lak tu.. hik hik...

so makanla Laksa Penang... kuah die memang best but banyak bawang... saye ni da la anti bawang.. so bile tergigit je bawang lah kuah laksa ni ase nak temuntah je...

trus hilang selera nak makn...kiteorg makan lepas solat zohor n Asar secara jamak Takdim dan juga qasar... jamak Takyah tak boleh ye.. hihiih... solat tu penting kene laksanakan jugak walau dlm ape cara sekali pon... sebab tu la Allah bagi Rukhsah untuk hamba nye mengerjakan solat ni... baik Kan Allah?? yup.. Allah Maha Pemurah...

singgah jap beli CoolBlog.. best minum ni ngah ngah jamm hihihi



hurm sampai umah lam pukul 8 setengah camtu then my kakak punye la banyak cite yang die simpankan khas tuk borak ngan saye.. termasuklah sesi meluah persaan.. yup.. my kakak sulong just melahirkan anak perempuan die yang bernama Adnin Humaira.. tapi anak die tak sihat plak.. Kuning kritikal.. so skang ni duk lam hospital agi..

esok kiteorg satu family nak ajak org kampung tuk buat Kenduri Doa Selamat.. semoga anak kakak saye ni sihat wal afiat.. sian kat baby.. huhu...

Photo: My lovely girl
 this baby girl's named as Adnin Humaira..hopefully she will come along more happiness and joyful in my family..





Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester