Pergi Ke Gym..

Assalamualaikum..

Yup petang tadi my friend Irfan n Shuhardy ask me to Gymnasium.. heheh.. that is my first time.. haha

mula mula masuk.. i certainly realized that my badan je skeping cam biskut Jacob.. haha... terasa kenipisan diriku.. hahaha....

mula mula tu mmg tak tau nak maen ape.. dengan bodybuilder duk kerjakan mesin make me feels scared to move .. hahaha... lepas tu sempat la maen alatan yang ade kat situ.. huhu

saye ni takde Chest.. ahaha flat je.. macam papan/.. haha so tadi my intention nak buat chest la skit.. bagi nampak.. haha.. leh jugak lindung perut saye ni ken?? hahah.. but hurm.. tak jumpe ynag betul2 untuk chest.. skang ni terasa bahagian lengan je..

lam setengah jam maen.. kepale mula pening.. haha.. cam nak pengshan.. hahah... my friend Ady pon gitu gak.. penim siott..



so saye rase la kan.. mereka yang nak build muscle ni die kene move on latihan.. lau tak muscle die jadi soft n nampak gemuk plak .. heheh.. so once you start.. yo cant stop.. or else you look fat.. hahaha..

saye ni bukan gile nak muscle sangat pon.. biaq ade je la.. hahha..

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester