expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 17 March 2013

Pergi Ke Gym..

Assalamualaikum..

Yup petang tadi my friend Irfan n Shuhardy ask me to Gymnasium.. heheh.. that is my first time.. haha

mula mula masuk.. i certainly realized that my badan je skeping cam biskut Jacob.. haha... terasa kenipisan diriku.. hahaha....

mula mula tu mmg tak tau nak maen ape.. dengan bodybuilder duk kerjakan mesin make me feels scared to move .. hahaha... lepas tu sempat la maen alatan yang ade kat situ.. huhu

saye ni takde Chest.. ahaha flat je.. macam papan/.. haha so tadi my intention nak buat chest la skit.. bagi nampak.. haha.. leh jugak lindung perut saye ni ken?? hahah.. but hurm.. tak jumpe ynag betul2 untuk chest.. skang ni terasa bahagian lengan je..

lam setengah jam maen.. kepale mula pening.. haha.. cam nak pengshan.. hahah... my friend Ady pon gitu gak.. penim siott..



so saye rase la kan.. mereka yang nak build muscle ni die kene move on latihan.. lau tak muscle die jadi soft n nampak gemuk plak .. heheh.. so once you start.. yo cant stop.. or else you look fat.. hahaha..

saye ni bukan gile nak muscle sangat pon.. biaq ade je la.. hahha..

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers