Cari Sponsor

Assalamualaikum..

yup seperti mane tajuk di atas saye minta Dato Datin bagi lah sumbangan ye... heheheh takde la bukan nak mintak sponsor buat ape pon... just nak further studies.. bukan mintak ngan Dato Datin ok.. nak mintak ngan lagi kaya dripada korang... hehehe die ni ade banyak duit.. name die... Maybank.. hahahhaa

hari ni log in Facebook ternampak lah kawan kawan duk post dieorg tengah cari scholarship... then terpikir sejenak.. why dont i do that???? lantas teringat yang pada hari amek result ai tu... salah seorang cikgu telah bagi borang scholarship Maybank...

Maybank Scholarship Award namenye... yang mane dpat tu sile isi lah ye... insyaAllah dpat... ehheheh

at first bace sume details kat front page form tu dah terkejut beruk.. sebab closing dte die 28 Feb.. huhu luluh hati n jantung iolls tadi.. ehhehe but when i check it online.. they extended the closing date hingga ke 31 March ni kawan... so isi lah cepat cepat n pegi serbu Pejabat Pos ramai ramai.. ehhehe

i pray that Allah will open widely the door of rezeki for me and also for you my dearest friends... Amin... InsyaAllah....


Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester