expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 24 March 2013

Asasi Undang Undang

Assalamualaikum

2 hari lepas kan saye pergi ke ekspo selangkah ke UiTM .. so much good services were accommodated there.. i was glad that i pulled my feets to be there..

so mula mula lepas kite daftar tu die ade bagi lah guidelines untuk kite.. mendahului senarai what shud be done there.. is Semakan Online..

so naik lah ke tingkat yang keberapa ntah tapi trasa lenguh jugak lah otot peha dan sebagainya.. hehe so masuk lah ke satu bilik komputer.. lam tu ramai sukarelewan uitm tunggu mangsa.. ahhahaha..takde la..

so die mintak result untuk semak course ape yang sesuai untuk kite.. key in result then die pon print la ape yang sesuai untuk kite...

yeahh.. my passion in Law can be continued sebab saye layak untuk ambil asasi Undang Undang.. heheh tersenyum bahagia time tu...

according list kiteorg akan ke tmpat kaunseling.. so tunggu punye tunggu no. giliran akhirnya tiba jugak giliran.. 124 this number i shall remember.. heheh

then tibe sesi kaunseling bla bla bla.. krjap je then im done... heheh lepas tu tunggu my friend punye session siap duk la membelek buku yang ade kat meja setiap kaunselor... hehe kaunselor takde time tu.. so belek belek lah.. dapat jugak info berguna..

sesi kaunseling die pon simple je.. they asked what is our passion and they explain more about the course... so im go with asasi undang undang coz that is my passion..

lam perjalanan tu plak.. my friend's mom which also teaching at my school advicing me to be a steward.. hahahah... actually tu jugak termasuk lam my ambition.. ahahha tapi di kolumn ke 83 hehe.. she said that everytime she on flight she will imagine that i will standing and doing the steward duty.. ahahha

hurm whatever it takes.. im with my own opinion... being a lawyer... hahaha i cant stop watching suit on Diva Universal coz im so on with it...

InsyaAllah semua yang saya hajatkan akan termakbul dengan keizinan Allah dan juga doa dari kedua ibu bapa dan juga kawan kawan tercinta including YOU guys....

actually saya nak ambik Political Sciences tapi.. hurm .. i dun know how to... die bawah Pentadbiran Awam or something..? But its under Diploma... huhuhu

kakak saye plak suh saye ambik medic and duduk offshore.. huhu im so off with it...

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers