MoVe On ..

Assalamualaikum

Yup sekian lame tak update blog.. ehyekew.. sorry la.. kalau saye post melalui Samsung Galaxy tab tu tak terasa macam update blog.. thas why la entry die ciput je.. malas betol la nak touch screen ni.. buat saket jari je.. kuikuikuiku

Ye la.. dah lame tak jumpe internet.. bukan ape.. internet gi outstation.. lasan bisness kateye.. (lets cut the crap).. Ok.. as you all know.. I got a new Niece. yeahh... Im a Neo Uncle..

hahah actually kisah saye menjadi seorang Pakcik ni bermula sejak saye 6 tahun lagi.. whattt??? (ko caap leklok !!) yup betol.. tak caye suda.. malas nak cite.. keh keh,.. (Personaliti Berbilang Ke hape mamat ni??)

yes.. mase saye umo 6 tahun.. kakak saye no. due telah mendirikan rumahtangga n dikurniakan Cahaya Mata.. Nur Adeliana Balqis namenye.. then malas nak cite yang lain.. ahha sampai Subuh 31 bulan 12 2013 pon tak habes.. so bayangkan.. dah la Bongsu..  so.. ade abg2 n kakak je.. tak berpeluang ade adik.. dapat anak sedara rase cam laen la.. (padahal tak tahu pon rase ape)..

last month baru je kakak saye yang sulong lahirkan baby die yang ketiga.. and 4 haribulan 3 plak kakak saye yang ketiga bersalin... lahir tak cukup bulan baby ni.. Kakak saye namakan Syarifah Az Zahra... Kakak Zahra name Syarifah An Nuur.. telah membulat skang ni.. hehehe

so skang ni kakak saye ade sorang lagi ngah pregnant.. anak sulong die.. so harap sume selamat.. hehe

Hari sabtu ni ade Bengkel Penulisan Islamik.. plan pegi ngan kawan saye.. but when i call her. no answer.. so ntah la macam mane.. tak tahu nak gi ngan sape.. hurm.. go with the flow la dulu.. heheh


Comments

  1. done follow , plezz follow bck http://aisyaieyka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. thanks.. hope u dun mind.. my blog is just for fun

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester