expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 21 March 2013

Alhamdulillah For my SPM Result

Assalamualaikum

Hum inilah kali pertama saya menulis selaku seorang lepasan SPM. hahaha

so Harini kul 8 agi dah prepares and duk iron baju kemeja untuk amek result.. kul 9 kawan saya datang umah.. n pergi amek kawan saya sorang lagi.. hurm macam biase la.. time tu la die ngah mandi n itu ini.. always late.. harhar

then kiteorg pon rewang rewang cari tempat untuk breakfast.. sambil tunggu sorang lagi kawan.. die ni datang ngan keta die sdiri.. then lame sanagt tunggu pergi la ke area Kota bharu.. huhu

Jauh breakfast.. hehe Jalan Gajah Mati gituu.. heheh lam perjalanan ke sana tu sempat terlihat satu sticker baru di sebuah kereta Pajero ni.. sebab sticker T - Tukar dah merebak skang ni.. So sticker K - Kekal dah mengambil alih.. warnanya Hijau.. hehehe



kawan sorang agi tu tak jugak jugak campai.. n kiteorg start leaving after sudah makan roti Canai n minuman tanpa ais.. haha (ais belom ade)
'
so samapai la ke kawasan sekolah.. terlihat Banner menunjuk lokasi di mana result akan diumumkan iaitu di Dewan PraUniversiti



then duk lepak lepak while chitchat ngan kawan2 yang dah lame tak berjumpe.. ade yang sharing pengalaman keje n pengalaman PLKN also included.. hehe

around 11.30 camtu Cikgu dah arahkan supaya semua masuk dewan coz Pengetua da nak sampai..

then Pengetua sampai.. Beliau bagi ucapan dulu n kemudiannya menyampaikan dan mengannouncekan Pelajar Cemerlang SPM SMKKK 2012 iaitu Amna and Nurin yang mendapat 9A.. hehehe

then diikuti Maheshan n Syahrinaz..  8A (my target huhu cant achieve it)

huhu mmg gempak habes.. tahniah Guys... all the best for your life..

then my friend Ady got 7A.. then my name was announce for 6A.. Alhamdulillah.. At least my name is announced..

happy sangat.. hehe same la ngan Trial.. n my Addmath from Fail turn to C+.. hehe awesome takk??




huhu Alhamdulillah coz Dapat 6A 2B n 1 C

BM A
BI  A
SEJ A
PAI A
MATH A+
ADDMATH C+
PHY A-
CHM B+
BIO B+

Alhamdulillah.. hehehhe

then dengan senyuman yang lebar sampai ke telinga maka bermula lah sesi bergambar kenang kenangan bersama Slip Periksa n Sekuntum Bunga ROS bersama kawan2...



kawan saye majoriti dapat 7 A but im get 6A only.. huhu.. but takpe.. kejayaan manusia bukan terletak kepada bilangan A yang die dapat.. hehe tak perlu nak Bongkak Ujub n Takkabur

time On The Way ataupun Fi Tariq.. aktenye orang Arab.. ahhaa.. sempat saye snap gambar saye yang macam wakil rakyat di papan kenyataan dimana tajuk nye "Calon Straight A" heheh



so lepas tu kiteorg gather n celebrate kat KFC dimana tempat kite orang selalu berkubang.. hehe.. sambil sambil tu.. sempat lagi saye post mortem kan ayam KFC... hehe sempat dah terlalu konyang sangat




heheh sambil sambil tu sempatlah bergambar ngan pelajar straight A which is my bestfriend,...



and my friend ady sempat agi menggedik ngan Nurin.. hehehe... jangan marah ye Hafiz Mazlan.. psttt Nurin nampak cantik sangat hari ni.. Rugi Fiz ko tak tengok.. harhar har



lepas tu kiteorang pon balik rumah ngan tersenyum riang.. ALHAMDULILLAH..

"It doesn't matter how many A's you got but its matter how you would bring it to your life"

3 comments:

  1. Ewah ewah... pepandai jer dia karang... tah betul tah tidak.

    .. hehe gurau jer ... best cerita nie .. thanks.

    Also visit my web blog ... Buat Duit Di Rumah

    ReplyDelete

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers