expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 26 March 2013

Musim Kenduri

Assalamualaikum

yup.. musim cuti sekolah ni memang ramai pasangan yang ambil keputusan untuk mengakhiri zaman bujang mereka.. tak kire lah zaman menduda ke.. menjanda ke or menganakdaratua.. hehe so yang mane melangsungkan hari bahgia merka itu saya ucapkan Selamat Pengantin Baru.. Moga Kekal Ke Anak Cucu.. whhehehe

sebenarnya saye terlintas nak tulis pasal orang kawen ni sebab saye baru balik dari kenduri.. hehehe.. seluar jeans pon tak tersalin lagi nih.. so dengan pundi kencing yang terhimpit oleh Vintage Slim by TOPMAN ni saye tuliskan jugak entri ni..

mak saya ajak pergi umah jiran tadi sebab die ade buat majlis kesyukuran n sekaligus buat balik menantu.. hihi.. umah cikgu Sejarah daya.. jaraknya hanyalah 34 langkah dri umah saya.. (sempat aku kire kan?.)

so tadi saye bawak jugak anak saudara perempuan saye.. bukan ape.. budak tu berat sangat... takde yang larat nak bawak die.. so terpaksalah saya yang muscle ketak ketak ni bawak.. ahahah ketak la sangat... to those you know me close.. they will know how muscular i am.. hehhehe

setibenye kat rumah pengantin.. salam salam then ternampak cikgu Math saye yang jugak undangan di majlis itu.. she said tahniah coz i got A+ untuk Math SPM... actually im the one who shud congratulate her coz teach me so hard... huhu terharu la plak.. huhu...

pastu da siap makan sume n nak balik tu... cikgu BM n cikgu Physic plak datang.. huhu sempat lah brtegur sape.. hihi.. they ask whether im a father now.. heheh ye la pegang budak kan.. hihi terus mengaku anak saye.. ahhaa cakap saye kawen lepas PMR haritu.. hihi

so yang mane nak cari tarikh yang sesuai untuk majlis perkahwinan tu carilah tarikh yamg semua ahli keluarga boleh balik n leh gather ramai ramai.. musim cuti sekolah cam gini lah best... sume leh balik... kan?

so semoga korang yang baru kawen tu dapat baby yang comel comel n cute miut... hehehhehe...


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers