expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 19 March 2013

Nak Pergi Amek Result

Assalamualaikum..

Hari Khamis ni adalah hari result SPM akan diumumkan.. so kene la pegi skolah.. bukan ape nak feeling hari  Result niyh.. dulu PMR saye tak sempat sebab clash ngan ticket Flight.. haha tu la gedik sangat nak pegi bercuti..

So kawan saye pegi skolah tdi n cikgu pesan yang bebudak lelaki shud wear something nice and sopan.. means?? Okay.. NO JEANS.. What??? haha saye duk umah kakak saye seminggu and tamat tempoh pada hari Khamis ni.. haha so baju yang bawak pon agaklah limited.. n untuk pegi ambik result saye dah bawak Kemeja and a Jeans By TOPMAN named Vintage Slim.. haha

So Jeans Itu agaklah ketat n agak la tidak shopan untuk dilihat,... hehhe... but i'll stay with it.. haha takkan nak pakai kemeja ngan kain pelikat ko?? Im not Jimmy Palikat.. ahha (takde kaitan secara langsung)

So InsyaAllah saye harap thing will go smooth and manageable hahah Iklan Sunsilk la palk.. keh keh..

May Allah Give me and all my friends a good result that will make our mother father and our teachers smile while doing duck face.. APAKAH??? hehehe


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers