expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, 18 March 2013

Ikan

Assalamualaikum..

Kenape tajuk die agak hanyir niyh?? hahaha... sarcastic sangat oih.. takde la.. nak cakap pasal Ikan je hari ni..

tetibe plak rase nak nyanyi.. ~Ikan Oh Ikan .. Mengape Engkau Ikan?~.. haha ngek nye lagu.. mesti la die ikan sebab Allah SWT cipta die sebagai ikan.. ni sape yang tulis lirik niyh?? mesti AJAI ni kan?? hehehehhe

so saye sebenarnya nak bagitau yang BLOG saye name QI DIEY niyh ade bela ikan.. but korang yang view tak bagi makan pon ikan kap jepun yang saye beli time gi Osaka hari tu.. huhuhu



kesian depe sume.. huhu bagi la skit makan ikan tuh.. merah da kaler die.. kang nanti mampus.. sape nak jawab... saye jugak kan?? hahah

tapi kedudukan Kolam die yang agak jauh ke bawah.. di dasar blog gitu so ramai yang tak nampak kott.. hahaha ape yang kau mmbebel nih?? hhehehhe..

inilah bebelan dari seseorang budak lelaki.. (eh nak masuk 18 dah budak lagi ke?)... k thats all.. entry merapu sangat... tata..

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers