Ikan

Assalamualaikum..

Kenape tajuk die agak hanyir niyh?? hahaha... sarcastic sangat oih.. takde la.. nak cakap pasal Ikan je hari ni..

tetibe plak rase nak nyanyi.. ~Ikan Oh Ikan .. Mengape Engkau Ikan?~.. haha ngek nye lagu.. mesti la die ikan sebab Allah SWT cipta die sebagai ikan.. ni sape yang tulis lirik niyh?? mesti AJAI ni kan?? hehehehhe

so saye sebenarnya nak bagitau yang BLOG saye name QI DIEY niyh ade bela ikan.. but korang yang view tak bagi makan pon ikan kap jepun yang saye beli time gi Osaka hari tu.. huhuhu



kesian depe sume.. huhu bagi la skit makan ikan tuh.. merah da kaler die.. kang nanti mampus.. sape nak jawab... saye jugak kan?? hahah

tapi kedudukan Kolam die yang agak jauh ke bawah.. di dasar blog gitu so ramai yang tak nampak kott.. hahaha ape yang kau mmbebel nih?? hhehehhe..

inilah bebelan dari seseorang budak lelaki.. (eh nak masuk 18 dah budak lagi ke?)... k thats all.. entry merapu sangat... tata..

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester