SEMAKAN PENEMPATAN PLKN 2013

Assalamualaikum..

tetibe plak rase nak update something yang berfaedah.. ahha.. OK what??

so korang dapat PLKN tak?? unluckily I'm not.. ahha or should I say I'm LUCKY??

whatever la.. PLKN ni ok ape.. korang balik nanti mesti ade perubahan.. ketara punye la.. Physical yang obviousnye.. ahha

so korang dah semak belom Penempatan korang??? kang ade yang tak tahu plak..

korang sume duk lam penempatan Orang Asli di Zimbabwe.. ahha.. tahun ni Malaysia tanggung korang duk luar negara.. hahha.. JUST JOKING..

jangan marah yep.. saje je ni.. panas2 cuaca terik.. ahha

so ni LINk untuk semakan Penempatan korang sume..

http://apps1.khidmatnegara.gov.my/penempatan

so korang semak la.. then bagi feedback kat saye./. haha (takde pekdahnye)... hihi

hope korang dapat tempat yang menarik.. HIjau gitu.. lala.. terase plak kerugian aku tak dapat PLKN nih..

huhu.. lau tak takde la aku susah2 pegi cari kerja.. lulu..

k la semak tau??

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester