expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 6 December 2012

SEMAKAN PENEMPATAN PLKN 2013

Assalamualaikum..

tetibe plak rase nak update something yang berfaedah.. ahha.. OK what??

so korang dapat PLKN tak?? unluckily I'm not.. ahha or should I say I'm LUCKY??

whatever la.. PLKN ni ok ape.. korang balik nanti mesti ade perubahan.. ketara punye la.. Physical yang obviousnye.. ahha

so korang dah semak belom Penempatan korang??? kang ade yang tak tahu plak..

korang sume duk lam penempatan Orang Asli di Zimbabwe.. ahha.. tahun ni Malaysia tanggung korang duk luar negara.. hahha.. JUST JOKING..

jangan marah yep.. saje je ni.. panas2 cuaca terik.. ahha

so ni LINk untuk semakan Penempatan korang sume..

http://apps1.khidmatnegara.gov.my/penempatan

so korang semak la.. then bagi feedback kat saye./. haha (takde pekdahnye)... hihi

hope korang dapat tempat yang menarik.. HIjau gitu.. lala.. terase plak kerugian aku tak dapat PLKN nih..

huhu.. lau tak takde la aku susah2 pegi cari kerja.. lulu..

k la semak tau??

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers