expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 18 December 2012

Back From Ambik Result PMR

Assalamualaikum

so pagi tadi pergi la school terchinta kat Kubang Kerian nuh... saje je sebab cikgu mintak Tolong Analisa result bebudak nih..

so pegi la sekolah jap... Kakak saye pesan suh antar cadar pegi Dobi n also basuh kereta.. (basuh keta hape hujan2 ni)..

so drive carefully n sampailah kat skolah ... sampai sane takde buat ape pon.. so duduk lam kelas dulu.. terkejut tengok kelas saye dah dibersihkan sebersih bersihnya.. haha habes buku licin kat rak...

terkejut habes.. ahah then saye pegi jalan2 lam sekolah tu pastu terserempak ngan cikgu.. cikgu suh gi kat dewan atas nak tolong bukak kunci ape ntah..

Jumpa la kawan2.. Amna Siti Raihan.. then ambik kertas soalan SPM yg lebih n bawak pegi bilik periksa..

so lepas tu kite org borak2 lam kelas pasal peranchangan lepas ni.. n rata2 nye cakap nak sambung ambik Medic.. huhu.. (so not my topic) well.. I used to be dreaming working as Doctor when I was small... but nope now..

all those dreams are gone.. swept away by the rain.. ahhaha (ape pon tak boleh)

lame jugak la kite org lepak lam kelas tu.. sambil berbual topik fesyen bebudak PMR ambik result.. haha yang paling best time cerita budak yang jangok jangok nih hehhe..

nak ambik result pakai cam nak gi makan gulai.. ahha ntah2 tempah khas agi baju tu.. hehe

melaram bagai nak rak.. tengok result.. hakpuihh hehe (jahat gile doe)

so kite org pon dikerah la pegi ke dewan coz result bebudak ni dah campai.. then PKP pon berucaplah secukup rase.. hehe

"Ingat tak saye berjanji nak bagi ape kalau 7 dapat 9A??" ingat... jawab bebudak ni..

"Nak sembelih Lembu".... heehhe so result diannouncekan.. 16 orang budak dapat Straight A.. 8 orang 9A n 8 org 8A... so cikgus cikgus sume klihatan happy n senyum sampai ke telinga..

mak ayah jugak terpancar kegembiraan kat muke diorg... The happiness is written all over their face..

I was so happy n glad to be there... Now I know how was the Result Day feelings.. hehe

so naik kat Bilik multimedia 12 n Analisa result.... sempat lah tengok name bebudak pengawas.. adik adik kesayangan ni... ramai gak yang dapat straight A n ramai jugak yang dapat biase2 jeje.. ape ape pon Abg ucap tahniah ye dik...

TRY HARDER in SPM.. biar boleh beat result abg.. chewahh.. kang kene beat sumggoh baru padan muka.. hahaha

sudah analisa result tu Cikgu pon bagi makanan swg2 sebagai upah... Nasi KAk Wook lak tu.. so kite org pon pegi la ke kantin untuk membaham juadah tersebut.. hehe

sudah makan tu kiteorg pon split coz memasing nak balik.. I sent Raihan home... safely.. hehe

siap suh brenti jauh skit.. takut Ayah nampak.. haha.. then I drive home at Pasir Tumboh... nak campai umah tu.. lagu Lights from Ellie Goulding plak dimainkan kat Hitz.fm.. huhu layan habes..

masuk parking jepp lagu Diamonds by Rihanna plak ke udara... ahha terpaksa la layan lagu tu dulu baru boleh matikan enjin.. hihi... "shine bright like a diamond"....

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers