expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 13 December 2012

I'm Wearing ... tettt

Assalamualaikum semua..

salam Jumaat yepp.. korang pegi tak Sembahyang Jumaat tadi?? mesti tak kan... ( pompuan je)

so tadi kat Masjid ape ntah ni kat PAsir Tumboh Tok Khatib bace Khutbah bertajuk ZAKAT..

Zakat tu.. eh ape ekk lupe plak.. hurm ape ape je la..

So golongan yang layak terima zakat ialah Anak Yatim contohnye : Zaidi Bin Yatim (hah terus layak)

Amil, Orang Miskin , Orang yang berhutang, Muallaf, dan juga orang yang berjuang di jalan Allah.

so time tok Khatib bace Khutbah tu saye memang dah tak tahan.. sakit pinggang tahap kronik.. hadoii.. 

pastu tahan je la.. habis gaya dah duduk.. rase cam nak patah je pinggang.. saye ni nak kate tak minum susu minum jugak.. siap makan Calci YUM lagi.. hehe but my bones still fragile.. haha

so balik tu.. trus tanye kakak saye.. "Yong nak pakai corset" then kakak saye pon ambik la corset Premium Beautiful yang masih baru (blom pakai) kat dalam almari... 

then saye pakai la sekarang.. haah rase cam robot time berjalan pakai bende ni.. ahah nak makan nasik pon susah.. cepat konyang la plak.. ahha

dah sakitt pinggang sanagt.. ni lah jadinye... tak leh nak harapkan Endoskeleton Exoskeleton pon jadi la.. heheh

anyway da tak rase cakitt dah.. thank PB Corset.. hehehe InsyaAllah lepas ni tak cakit pingagng agi.. dont blame me kalau korang tengok saye duduk tegak macam Batu nisan.. ahha 

kay.. thats all for this time.. bye...



No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers