Jogging Moment..

huhu SALAM sume.. Qi baru perasan yang tak semua post Qi mulakan ngan salam.. huhu.. I will try to Improve more after this..

memang penting untuk kite sesame Muslim ni sebarkan salam.. coz maksud ASSALAMUALAIKUM tu memang da perfect.. da hollistik..

so its better if we start conversation with other by using Salam.. because Hai, Hye, HAloops.. n Hello.. doesn't give any meaning...

ape yang aku melalut nih.. lari dri tajuk BESAR kat atas... hahha biasak la cuti skolah.. eh cuti plak..
DA HABES SKOLAH.. heh

so tadi pegi la Jogging ngan kawan2 saye kat Jogging trek HUSM.. so sampai je sane.. terus taruk barang ape sume kat tempat yg selamat then start to jog..

no WARM UP..a huhu I know it dangerous but.. my friends dont do it too.. so lau sakit pon sesame la kan..

heheh.. start runnning tu okey lagi.. lam 5 minit pastu da tercungap.. ni mesti lebih lactic acid.. hahaha oxygen kurengs.. OXY OXY.. need you.. so I jalan je la.. pastu tengok group another fren saye ni da nak lintas saye so saye pon sambung jog balik.. hehe

my chest feels really hurt.. dun no why.. da lame tak buat vigorous activity kowtt.. so jadi la cenggini..

habis satu pusinga trek Jogging tu saye pon hangout la kat Astaka Padang HUSM tu.. bincang2.. yang topik hot kat citu.. pasal perikse.. huhu.. naik muak mendengar nye..

hehehe .. diorang cite sal soalan ape diorg jawab.. time tu saye dah blur tak ingat langsung.. huhu

anyway we all hope that we will get better result in SPM.. coz is the beginning of our life.. haha

so bile tukar topik kepade KERJA.. sume diorang sonyap.. die tak de niat pon nak keje.. hahaha
duk umah maen game je dieorg tahu.. hehehe

then I arrived home safely.. esok dieorg ajak agi pegi Jog but.. I guess i will not be there.. I have something better to do.. muahahaha...

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester