expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 4 December 2012

Jogging Moment..

huhu SALAM sume.. Qi baru perasan yang tak semua post Qi mulakan ngan salam.. huhu.. I will try to Improve more after this..

memang penting untuk kite sesame Muslim ni sebarkan salam.. coz maksud ASSALAMUALAIKUM tu memang da perfect.. da hollistik..

so its better if we start conversation with other by using Salam.. because Hai, Hye, HAloops.. n Hello.. doesn't give any meaning...

ape yang aku melalut nih.. lari dri tajuk BESAR kat atas... hahha biasak la cuti skolah.. eh cuti plak..
DA HABES SKOLAH.. heh

so tadi pegi la Jogging ngan kawan2 saye kat Jogging trek HUSM.. so sampai je sane.. terus taruk barang ape sume kat tempat yg selamat then start to jog..

no WARM UP..a huhu I know it dangerous but.. my friends dont do it too.. so lau sakit pon sesame la kan..

heheh.. start runnning tu okey lagi.. lam 5 minit pastu da tercungap.. ni mesti lebih lactic acid.. hahaha oxygen kurengs.. OXY OXY.. need you.. so I jalan je la.. pastu tengok group another fren saye ni da nak lintas saye so saye pon sambung jog balik.. hehe

my chest feels really hurt.. dun no why.. da lame tak buat vigorous activity kowtt.. so jadi la cenggini..

habis satu pusinga trek Jogging tu saye pon hangout la kat Astaka Padang HUSM tu.. bincang2.. yang topik hot kat citu.. pasal perikse.. huhu.. naik muak mendengar nye..

hehehe .. diorang cite sal soalan ape diorg jawab.. time tu saye dah blur tak ingat langsung.. huhu

anyway we all hope that we will get better result in SPM.. coz is the beginning of our life.. haha

so bile tukar topik kepade KERJA.. sume diorang sonyap.. die tak de niat pon nak keje.. hahaha
duk umah maen game je dieorg tahu.. hehehe

then I arrived home safely.. esok dieorg ajak agi pegi Jog but.. I guess i will not be there.. I have something better to do.. muahahaha...

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers