expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 8 December 2012

Still W.O.T.

Assalamualaikum..

WOT tu ape.. ahha sah sah korang tak bace entry sebelum ni kan.. haha siapalah diriku.. orang nak bace blog aku pon tanak.. takpe aku tak kesah.. I will write and write as long as saye tak gune duit awak satu sen pon.. kalau RM 10 cepat cepat gitau k..

so mase mula mula bukak Laptop ni.. terus terkam p1.com.my/selfcare/ coz nak check quota usage aku di bulan ini.. haha angka yang agak mengejutkan.. YOUR REMAINING QUOTA is 0 per 5350 MB hahha..
sedih jugak la nak gitau kan.. aku buat ape sangat je samapai habis Qouta... (BLOGGING FACEBOOK TWITTER YOUTUBE) je.. ahhaa

so ni kire nye duk gune atas quota yang dah habis la.. so bukak FB pon macam sloth je rase.. in fact I think sloth is faster than me.. ahhaha saye tak kesah.. kalau saye nak bukak internet saye bukak jugak.. so macam ni.. nak cite nye.. anyway saye takde cite terbaru except kaki saye melecet akibat pakai kasut ketat time pergi jogging tadi kat HUSM jogging Trek.. ahah takkan pasal kaki pon korang nak bace.. hahaa

but siryes babe.. sakit gile.. saye rase time nak habiskan larian saye tadi macam ade pisau duk menikam nikam kaki saye ni.. pedih wo.. I'm bleeding I'm bleeding keep pouring from mouth.. so duduk kat seat.. bukak kasut then tengoklah hasil yang terbaru.. ahhaa pedih lol..

tapi ntah nape hari yang mula2 saye pegi Jogging rase cam trek tu jauh je.. cam panjang je.. but hari ni rase cam Kontot je Trek ni.. haha but still saye lari tercungap2 jugak.. mungkin kene Jog selalu kott.. tanak da saye torture diri sendiri camni.. (yela tu.. kawan ajak pegi jugak) yup.. memang pon saye kalau kawan ajak gi mane2 trus on.. haha

satu bende agi.. saye tengok kawan saye kat FB da mencecah 2315 da pon... huhu.. tu satu lagi masalah saye.. takleh nak tolak Friend Request... owang laen senang je Unfriend n Ignore friend request but not me...
rase cam berdosa sangat tolak friend request haha.. kalau orang suh LIKE gambar pon satu hal.. saye akan jadi kesian.. saye akan Like and siap share lagi bende tu.. haha to me.. whatever makes my friends happy.. I'm ok with it.. kite ni hiduop jangan la berkire sangat.. make life simple.. ok..


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers