expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 22 January 2013

Willy Wonka

Assalamualaikum..

Huhu best tak tahhjuk..?? mesti korang terbayang kan Mr. Willy Wonka kan?? ahahha rambut yang pelik.. heheh... with high Hat.. da macam Pak Engku plak saye tengok.. gagaga

Cite Willy Wonka nie saye tengok lebih kurang 3 atau 4 tahun lepas.. disiarkan kat TV3.. since then saye nak sanga5t tengok balik cite yang Oh semm nie.. hehe.. tapi.. apakan daya.. Tv3 tak mendengar luahan hatiku.. saban hari menanti.. tapi tiada khabar menjungah tiba.. huhu keep sedih OK..

so after go through all those years.. saye pon hampir melupakan cerita best ni tatkala saiangan hebat daripada movie Alice In Wonderland.. yang juga kegemaran saye.. ahah ... semalam.. saya berpeluang menonton cerita Charlie And The Chocolate Factory ni.. huhu

abg ipar saya ade dalam koleksi Movie simpanannya huhu... so ape lagi.. saye pon request la nak tengok cite ni... terus grab HDMI wire and connect it on his laptop.. huhu tutp lampu skit.. ahhaha jadilah Panggung Wayang Gambar yang juga singkatan nya ialah PaWaGam... huhu in case korang tak tahu la.. hehehe

so tengok mesti penuh keterujaan.. huhu... cite best kott.. huhu... 


mula mula die paparkan kemiskinan keluarga Bucket.. huhu memang sodih time tengok dieorang kongis katil untuk tidur and everyday makan Cabbage Soup.. huhu... 

then Charlie manage to posses a GOLDEN TICKET.. huhu tahat Time.. the fairy is on it wings.. hehehe

lastly.. Wonka got a family and Charlie own a huge Chocolate Factory.. huhu...

Williy Wonka Willy Wonka.. lagu tema nye terngiyang-ngiyang dalam kepale hotak aku nih.. hehehe... what a great movie... and something that bother me a lot... huhu

Si budak Charlie nie.. muka die sebijik macam Merlin.. ahhaha Collin MOrgan sangat..


hahah same tak?? huhu mati mati aku ingat orang yang same.. huhu...

so cite nie saye bagi rating 8 per 10.. coz it is really brilliant.. huhu..

korang kalau ade mase jenguk lah Youtube tengok Willy Wonka versi 80-an.. hahaha

huhu.... my favorite movie is SALT... lakonan Miss Angelina Jolie kite.. huhu cite yang sangat mantop.. huhu I am waiting for a Malaysian actress to act like Jolie does... same .. bukan pade Bibir sahaj macam si Kila Fairy tu ye.. hahahaha.. that girl is funny.. huhu... (sambil buat bibir.)

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers