expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 27 January 2013

Rokok dan Shisha.. Cigarette and Hookah.

Assalamualaikum..

Cigarette and Shisha... both are useless thing..
Dont be mad If I say that you guys are suck because all the thing you can do is exhale dangerous smoke to others.

hape bangga sangat ke boleh hembus kan asap?? ko takpe la nyawa liat sangat.. orang kat persekitaran kau tu?? camane>??  yang mane hisap rokok tu bawak bawak la brenti.. banyak da Produk nak brenti merokok kat Pasaran skang nie.. NiQuitine pon ade.. (saye tak dapat komisyen ok)

korang kan tahu yang dalam rokok tu pelbagai bahan bahaye ade.. racun tikus , detergent, formaldehyde aand lots of other dangerous substances including Nicotine which can make you addicted to it.. Tar boleh menyebabkan Paru Paru menjadi tebal n hitam.. this mean your body can conduct poor Breathing process.



Shisha ni pn satu lagi bende yang jadi trend budak budak muda zaman skang.. duk kedai makan je hisap shisha.. for me you look really stupid .. dont you know that it is 400 times worst than a cigarette...

I dun know how this thing can pop out into this peaceful world.. whoever create this thing is really bad human.. I really hate to see those people who blow away smoke from their mouth.



minggu lepas ade la sorang mamat ni ngah cakap pasal bende haram n halal kat sebelah tempat aku makan.. sambil cakap pasal bende haram tu bleh plak die hisap rokok... oitt tak tahu ke hukum isap bede yang memudaratkan tu ape?? geram je nak sembur kat muka die..

tu lah my opinion n advice untuk oeang yang merokok n hisap shisha...

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers