expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 13 January 2013

Shopping!!!!

Assalamualaikum..

Hari ni kira hari kedua saya berada di rumah Mak Mertua Kakak saya yang juga merupakan Mak Abang Ipar saya yang mana telah berkahwin dengan kakak saya dan juga telah memberikan seorang anak saudara kepada saye selaku Pak Su ni yang bernama Wan Ahmad Rayyan..

So pepagi lagi dah berciap coz nak kuar pegi shopping.. semalam kan Perhimpunan... but I was really grateful that Perhimpunan semalam selamat.. huhu.. memang menarik untuk berada di suatu tempat dengan mereka mereka yang sekepala ngan kita kan?? pastu tengok Berita semalam TV1... nak tengok ape lagi bende "buruk" yang die nak tunjuk...

On The Way ke Gombak dari Kajang semalam... singgah dulu kat rumah kakak saye no. ... hurm jap nak bilang... (sambil duk kire jari)... ha No. 5... umah die kat Klang.. so pergi singgah n having a real great chit chat.. but most of them melibatkan politik... hikhikhik.. da nak buat camane..?? memang satu Family minat.. lallaala

tengok Berita Tv1.. takdek motif die tunjuk Sampah sarap yang berkumpul kat tepi Tong Sampah yang penuh... gelak  sampai berdarah bijik Halkum bile tengok betape Media mahu memanipulasi pemikiran rakyat Malaysia... yang makcik pakcik kat Kampung tu pon tengok la.. My advice to da Mass Media... semakin ko buat macam tu.. semkain rang meluat ngan agenda korang.. kikikiki...

pastu maghrib tu kite orang makan satay.. then sambung perjalanan ke Gombak...

Shopping kat SOGO.. hari ni banyak sale la... barang yang berhundred hundred tu boleh dapat ngan harga yang jumlahnya dapat dibilang ngan Jari... (jari kaki makcik cleaner kat sebelah pon included)... so memandangkan ade duit skit.. shopping la Baju T berkolar sebab nak keje kan... Akak Crystal cakap yu mesti pakai baju ade kolar ma.. kasut pon kene pakai jugak.. nanti Boss akan bawak you pergi Office Office besar ma.. ambik order Photostat... so kene pakai kemas...



so beli la baju T berkolar tadi leh 3 helai... coz murah sangat... berbulu mata tengok barang cantik n murah2 kan?? ahah wallet yang tebal kian menipis pon tak perashhann...hahhaa

dari kul 11 pagi agi sampai SOGO.. kul 3.30 petang baru nak ingat rumah.. heeheh... sempat makan Nasi Ayam kat Food Court SOGO tadi.. beshhh jugakk... sian kat Mat Calleh time nak order minuman tadi.. Menu lam Bahasa Melayu terchinta... so die cam kompius tahap mawas skitt la nak order... hehhe...

Akak saye bedal Handbag je kejenya.. duk compare mane lagi cantik for a couple of hours... last2 due due skali angkut.. hehehe...

tadi baru je try baju yang beli tadi.. huhu walaupon Saiznye agak meragukan untuk dibeli kat choping complex tadi but when put on my body... Ok plak.. huhuhu.. really Glad to know that I can wear XS, S, and also M... hahaha... sume OK la....

2 comments:

  1. media sendiri dimanipulasi oleh golongan berkepentingan. media terpaksa buat apa yang golongan itu inginkan. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. thats mean Bribe is totally official out there.. media dah tak jadi sumber yang boleh dipercayai... Masyarakat kene bijak menilai bahan bahan media... huhu what a good place to be... lalalala.. heheh

      Delete

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers