Got a Job Already... hihi

Assalamualaikum...

semalam tatkala saye asyik asyik duk tengok TV tetibe berdering telipon yang satu nih...
"we found love in a hopeless place" terdengar suara Rihanna duk menjerit jerit.. ahhaha

So saye pon angkatla... "helo ini Amin a?? ari tu datang ini Office kan? esok datang Interview ma.. pukul 11"...

so I was in the blue moon.. boleh la saye tamatkan masa bersama dengan TV.. ahhaha Membujang lah kau TV lepas nie.. heheh..

Then ciap ciap pegi Solat Jumaat.. Tok Khatib sini umo 18 ke ape... Khutbah die ade antonasi Berpidato..
"Hadirin yang dihormati sekalian" macam terjungkit skit kat sekalian ttue.. hihi...

Ramai betol yang bukan Melayu kat sini.. rase macam da solat kat Masjid Kenya pon ade.. hahah

so pagi ni pergi la Interview... Akak name Crystal lagi.. hehehe.. so isi form ape sume then siap tu baru la die datang bagi tau sume detail detail... I malas je nak gitau gaji I kat sini.. heheh takut Korang terkejut je la.. hahahaha

Yang pastinya Ia lebih tinggi daripada my expected salary... ahhaha

Akak nie memang peramah.. she said if you have any problem.. stress or what so ever.. you can talk with me.. gegegeg...

then Akak yang kat belakang tu pon advice me sebab die tanye nak sambung ape lepas nie.. "Law" cakap aku sepatah.. hehehe..

die pon cakap yang die pon ambik Law jugak dulu... die cakap susah ma... "You better apply for a private college if wanna work for a bigger firm... Its in English it is better..

saye pon reply.."saye apply kat UIAM.. sane International University... so everything will be in English..." except Arabic la kan.. haha takkan Arab pon nak lam Bahasa Inggeris jugak.. lalalalala

so I got that Job.. and will start working on next Tuesday... heheh wish me doing good here please... heheheh

Aminnn... you guys are really awesome... dadadadda

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester