expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 10 November 2012

HELLO NA BILE NAK BALIK SINI??

korang tau tak na tu sape.. bukan McNa Mojo...(kenal tak) ni Na bukan sebarangan Na.. ni Na special punye..

Na yang dimaksudkan ialah Yuna.. heheh.. saye memnag call die panggil Na je..

so Yuna nak buat Homecoming Consert around the corner



actually saye tak dapat ape2 komisyen pon.. just nak promote artis kesayangan je ni.. hehe

Yuna buat konsert kat Pinang hari ni... n yang mane nak pegi sanagt n terlepas bolehlah bukak laman web www.airasia.com.my untuk menempah ticket ke Kuching...

konsert kat Kuching akan diadakan pada 16.11.2012 ni...

lau nak pegi sila hubungi saye di no. 999... mmg padah ko kene nanti hehe...



saye sebenarnya nak gile pergi kowt (#giletanakpegi) .. but EXaM lah skang ni... huhuh...

lagipon Yuna bukan jauh sanagt pon dri saye.. coz #shealwaysbeinmyheart....

jeles tak?? jeles la tu... Jelly sangat.. hahaha

2 comments:

  1. Awak minat Yuna jugak ke?? Saye minat die sangat2

    ReplyDelete
  2. Yup saye mmg peminat setia Yuna. Awak lam banyak2 lagu Yuna yg mane awk pling mnat? Anyway thanks for viewing my blog n send me a feedback..

    ReplyDelete

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Blogies List

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers