expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 13 September 2012

saye ni memang suke perempuan jenis bertudung n solehah... tambah2 yang bijak berfashion.. omaigodd.. so my taste...

fashion tudung skarang ni memang amat mengejutkan.. yang freehair pon ramai dah bertudung coz pakai tudung nampak lagi cantik... 

kalau freehair.. nak kaler rambut warna merah ke kuning ke.. sah-sah kene marah ngan mak ayah kan.. but with tudung.. u nak pakai kaler ape pon boleh... sebab tudung skarang ni sekali tengok sebijik cam rambut..

flowing die memnag cun... yang paling penting.. awak akan nampak lebih ayu dan secara tidak langsung.. awak tidak menambahkan dosa org lain..

ye la.. contoh la.. sorang laki ni pergi shopping mall then naik eskelator pompuan tak pakai tuudng dok kat depan die.. hurm so statistik dosa die pon meningkat...

so pesanan saye kat sini ialah.. silge rambut awak yang tak syampu 4 hari tu.. jangan nak tayang kat org k.. kang nanti ade plak kes masuk rambut lam lobang hidung.. eyeww... hehhe

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers