saye ni memang suke perempuan jenis bertudung n solehah... tambah2 yang bijak berfashion.. omaigodd.. so my taste...

fashion tudung skarang ni memang amat mengejutkan.. yang freehair pon ramai dah bertudung coz pakai tudung nampak lagi cantik... 

kalau freehair.. nak kaler rambut warna merah ke kuning ke.. sah-sah kene marah ngan mak ayah kan.. but with tudung.. u nak pakai kaler ape pon boleh... sebab tudung skarang ni sekali tengok sebijik cam rambut..

flowing die memnag cun... yang paling penting.. awak akan nampak lebih ayu dan secara tidak langsung.. awak tidak menambahkan dosa org lain..

ye la.. contoh la.. sorang laki ni pergi shopping mall then naik eskelator pompuan tak pakai tuudng dok kat depan die.. hurm so statistik dosa die pon meningkat...

so pesanan saye kat sini ialah.. silge rambut awak yang tak syampu 4 hari tu.. jangan nak tayang kat org k.. kang nanti ade plak kes masuk rambut lam lobang hidung.. eyeww... hehhe

Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester