expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, 12 September 2012

EXAMMM OVERRR!!!

what a great thing to say... yeahhh exam dah habis...

stakat ni dah dapat tahu result for most of the subject... PAI dapat A, BM pon A, BI pon A, SEJ pon A.. hurm yang lain tak tahu lagi...

anyway banyak2 yang menggembirakan.. ade jugak yang meng'sadis'kan huhu... saye dapat 27 je untuk ADDITIONAL MATHEMATIC... huhuhu.. rase nak naik tingkat 4 n terjun bangunan.. hehehe

hope saye dapat buat lagui baik untuk real SPM.. insyaALLAH..

ok lah sekian lame saye tak update blog nih.. saye ucapkan bebanyak terima kasih kepada viewer daripada RUSSIA yang tak jemu2 membaca coretan hidup saye.. anyway nak tanye.. PAHAM KE BAHSA MELAYU???? heheh

maklumlah blog saye banyak post in Melayu.. and several in English... hope awak can adapt yourself la k...

LEARN BM... its a beautiful language.. 

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers