expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 20 September 2012

DETECTIVE CONAN..

hurm komik ni memnag kgemaran saya since saye in primary school lagi.. cite die mmg best... but now when it comes in drama .. i prefer to watch it more than read it..

camni nak cite satu penaglaman lucu... saye ni mmg pengumpul buku conan dri dulu lagi..(not now)..
so satu hari tu otw nak pegi skolah.. saye teringin la nak bawak buku conan.. leh jugak bace atas motor...

abg saye yang selalu hantar saye ke sekolah.. so nak dijadikan cerita.. time conan nak selesaikan kes tu... boleh plak abg saye ni terbalik motor..

accident bukan ape.. ade la sorang makhluk ni.. die brake kat tengah jalan n trus masuk USM without giving any signal.. abg saye pon terlanggar la.. so habis la berkecai motor kapcai tu..

hurm saye takde la parah sangat just luka skit bawah dagu... yg lucunye.. lepas je rebah ke jalan raya.. saye trus merangkak pergi ambik bku Conan tu.. hehe sepat agi bace skit..

tak amik cuti pon hari tu cedera ringan je.. but seriously i said.. hari tu mmg bad day for me.. dah la accident.. pastu buku Conan tu plak kene rampas kat cikgu.. hurm this is what we called Double Trouble...

still parut kat bawah dagu ni ade.. hehe mmg tak rasional langsung tindakan saye tu.. saye pon tak terpikir kenape saye buat semua tu??? hurm is it true kalau saye cakap yang sume ni salah Conan??

hahah memng salah la.. coz sume tu keje Allah.. dan ditetapkan cenggitu.. not to blame Conan for being to exciting... haha


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers