expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 13 September 2012

KENAPE SAYE MINAT YUNA???

Yuna.. ala perempuan Malaysia yang banyak lagu omputih tu.. takkan tak kenal kot....

mesti la kenal kan.. Yuna kan dah famous skarang tambah2 bile dah sign contract ngan Fader LaBEL kat USA nuh..

yuna ni memang best suara die.. so silky.. lame2 denga lagu die rase cam ringan sangat kepala coz music die memang light n merelaxkan... omaigodd..

first of all yuna telah menaikkan nama negara kita yang harmoni lagi aman iaitu Malaysia.. secondly.. yuna telah meninggikan martabat bahasa melayu di seantero dunia..

kalau awak semua boleh tengok kat facebokk banyak gile mat salleh yang menyanyi lagu yuna dalam bahasa melayu... that proved that yuna ni memang boleh jadi ikon untuk Malaysia...

penampilan yuna yang bertudung n menutup aurat.. ni menunjukkan bahawa die bangga mengikut perintah ALLAH n yang pentingnye.. die telah menjadi trendsetter untuk ramai ramai remaja perempuan di Malaysia untuk menutup aurat..
'
anyway.. saye harap Yuna akan terus sukses dalam memacu anam di peringkat global..

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers