expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, 11 December 2013

Dari Mana Datang DUIT Itu

Assalamualaikum

Alhamdulillah Segala Puji Bagi Allah.. Tuhan Sekalian Alam..

Hurm actually camni cite die.. saye lam Bank duit ade sikit je.. then  bile check tengok ade banyak.. (saye tahu lah camne keadaan kewangan saye) hurm saye agaklah berbelanja jugak.. yang peliknye tu la.. Dari mana datang Duit tu...

sebelum ni ade RM 300 je lam bank.. check tu ade RM 678.. perfect number of MIRACLE... coz same jumlah ngan Yuran...

so tadi after pegi makan ABC kat Food Court PKNS seksyen 2.. hurm best sangat ABC chocolate die.. tpi ntahlah.. selalu tak sempat nak amek gambar.. terus baham ... hurm terase nikmatnye... walaupun hari ni hujan lebat giler.. sampai menggigil gigil kaki tunggu bas tdi.. but still order makanan berais.. huhuhu

hurm balik dari seksyen 2.. saye ngan kengkawan naik bas FREE uitm.. but bace plak kat Laluan bas tu.. die tak Stop kat PERINDU.. so kiteorang decide nak berenti kat MAWAR la..

situ ade Bank Islam.. so nak bayar YURAN bagai...

first saye pegi kat Mesin Deposit.. masukkan duit seratus sebab nak beli Tiket bas online.. pastu beratur kat mecin ATM lak.. then my turn.. bile nak bayar yuran BOITTT takleh bayar sebab tak ikut gandaan RM 20 plak.. hurm..

then we moved to NR punye department.. situ pon ade mecin ATM... hurm kat situ lagi lah hampeihhhh...
Boleh plak die kate No PIN saye Salah??? hurm 6-7 kali saye try .. then kawan saye cakap.. kalau lebih tiga Kali.. die akan block.. hurm..

with sad feeling.. pegi balik kat mecin yang first tdi.. then try lagi.. Alhadulillah dapat..

register for ONLINE Banking, bayar Yuran Pengajian RM 465.. Yuran Kolej RM 210.. Yuran Elektrik Rm 20.. thats its...

hurm baru lah tenang skit bile sume dah settle.. hurm..

ALHAMDULILLAH.. terima kasih sangat sebab bagi rezeki secra MIRACLE sangatt..


________________________________________________________________________
************************************************************************
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

RINDU my Mum.. nak balik Kelantan.. Cuti pon dah dekat... next week je.. then im free to go.. yeahh...





No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers