expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 22 December 2013

Cuti Mid Sem 2

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. pejam celik pejam celik... da cuti sem.. ase nye baru sebulan saye pegi  belajar ke uitm tu kan?? hehhehe....

tu lah... best nye kan.. dulu mid sem time part 1 sekali ngan raye.. so ase short gile.. huhu yang ni best.. 2 minggu.. 

best sangat dapat balik umah.. dapat melelapkkan mata ngan sepuasnya (kantoi)... seb baek boleh celik.. cu buat nye tak celik2.. kang naye tuh...

hurm.. balik kali ni bawak satu file notes.. huhu bertekad da sem 2 nak buat seelok eloknya.. biarlah saye bertawakkal selepas gigih berusaha .. tak gitu?? ( hampehnye still tak jamah notes tu)

huhuhu... 24 hari bulan ni Moot Inter-Asasi Competition... huhu kes da dapat.. da brainstorm sikit.. and still need to dig more and more.. 

hehehhe i just hope that its gonna be alright... InshaAllah... lam cuti ni pon.. saye ade banyak bende nak buat.. such as melepakkan diri ngan kawan2.. adik2(adikangkatade2orang)... family tersyaang.. kekucingan.. dan rerumputan.. hihihi

tapi... cuti kali ... banyak bende yang menjadi penghalang.. such as.. masalah defisit wallet.. ahhaha (elaun belom masuk.. Takkan nak lepak pakai duit mak ayah kott)... hehehe


hihihi hope elaun cepat la masuk(saye nak belanja dengan bijak ni).. hehehhe

but seb baek sume yang wajib dibayar dah dibayar.. Alhamdulillah...


lots of my design need to be done.. huhuhu.. got the right feeling to create clothe.. nantikan keberhasilannya.. hehhe


Ya Allah permudahkanlah segala urusan ku.. kerana hanya kepada Engkau  mampu ku memohon dan mengadu setiap urusanku..


hihihi cam sedih je cam sedihh je.. huhuhu cuti kott takkan nak sedihh chill lax... 

ESOK kawan name nye Farhan ajok awok pegi makannya Nasi Kerabu dekat nye Cherang... ate awok idok la minat nasiik Kerabu.. tapi ikotkan aje la.. huhuhu... Hope shedap lah nasik yang dipromote beliau tu annti ye.. hehehehe



k till then Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers