expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 9 April 2013

Wang Ehsan.. Ape Tu???

Assalamualaikum..

semalam tengah asyik duk strolling my FB page ade la seorang kawan ni hantar mesej.. pupap keluar dari ChatBox.. heheh terkejut den.. "Min acu baco kat Wall Aku" translate die.. "Min cuba baca kat Wall aku"

so saye pon without bazir masa terus la tengok Wall die.. die post yang esok kiteorang yang dapat 6A ke atas untuk hadir ke sekolah sebab ade nak bagi wang ehsan ape ntah.. atas Arahan Cikgu Noorhani..

Esok yang dimaksudkan tu hari ni lah.. hehehe.. so pukul 10.30 kite org janji nak dtg skolah.. but bile dah masing masing tunggu kul 11 jugaklah baru leh jumpe cikgu..

saya dah kunci jam kul 10 pagi sebab saye ni tido balik lepas Subuh untuk memastikan lemak yang diternak menghasilkan kualiti yang berkesan so kene la jage leklok.. tak gitu.. so when I wake up at Ten saye start cari baju ape nak dipakai.. huhu.. dua hari lepas dah pegi skolah kan?? time tu pakai sluar slack yang akan Loose and T shirt lengan panjang.. so nampak cam budak yang layak masuk UIAM kan.. heheh

hari ni sebenarnya nak pakai yang loose jugak.. but bile kawan saya datang awal dripada jangkaan which is at 10:10 pagi I start cemas.. atk tahu nak pakai ape.. just Grab a Black T shirt by Ramones and a Vintage Slim Jeans by TOPMAN.. huhu terus nampak tak layak masuk UIAM.. huhu

sampai school jumpe kawan lame uhhh memang syok habes... huhu borak borak jap and then bile sume dah ade kiteorg move our feet to BILIK GURU.. and disana tengok ade dah Cikgu sedang menunggu ngan senyuman yang lebar.. hehehee.. Cikgu starts delivers Surat yang dalamnya berisi bahawa esok OUR parents kene pegi kat Pejabat UMNO Kubang Kerian untuk amek Duit Ehsan Pelajara Cemerlang.. (Cemerlang Lah Sangat).. persoalannya kenape ibubapa je kene pegi?? anmpak beno ngan kempen kan?? huhu..

then borak ngan Teacher Radziah Abdullah about my friends yang nak sambung Medic kat Mesir.. puhhh... EGYPT kau.. mampu??? tak mmpu lah sebab my BIO & CHEMIST is just B+.. huhu

lame jugak borak n lam kul 12 tu kiteorg mula berundur diri coz nak gi makan .. huhu teacher pon ade class time tu.. so kiteorg pon pergilah serbu KFC Kubang Kerian.. hahha lazim kiteorg bertendang zaman sekolah dulu.. huhu can feels every single memory when we were there ....

 

Ayam baru la ade kat KFC.. KOREAN hape ntah.. berkilat kilat n ade bijik ape ek kat roti burger tu??? nampak cam Penyanyi Korea Pakai Baju Kulit wane Hitam n rambut cam Buah Mangga yang dah kene kulum kat Lembu Syahrizat je AYAM tu.... opocot.. terkeluar jugak.. hehehe

 

then sudah makan sume borak borak while laughing hardly bile teringat kembali memori indah ngan kawan2.. terase jugak kehilangan Ahmad Shuhardy bile di takde skali ngan kiteorg tadi.. huhu die tu baik tau.. huhu sedih.. die bukan hilang pi mane pon.. Just kene PLKN je.. hahahhaa

 

And before we leave the bilik GURU.. cikgu Aidah which is our Maths Teacher ask us to make a gathering.. Beliau akan sponsor sume.. hehehe so kiteorg kene lah organize Gathering ni.. yang penting SIMPLE BUT FUN.. hehhee.. InsyaAlalh.. Murahkanlah Rezeki Guru Guru Kmai Agar Dapat diorang Belanja Kami.. amin.. haha (jahatnye doa kan??)




No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers