expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 20 April 2013

CHIM CHUM BUCKETTT

Assalamaualaikum

Abaikan TAjuk EnTri Yang Merewang tu.. !!

hahah actually nak cite pengalaman semalma yang still fresh lam otak otak saye ni.. hehe.. actually entri ni takde kaitan ngan PLANKTON of Bikini Bottom okay.. tu adalah unsur tokok tambah .. hahha

semalam after I prayed Maghrib.. then my friend datang rumah.. Kawan saya Ikraq ajak pegi makan makan kat saturestoran ni kat Kota Bharu yang perjalanan nya makan masa 3 jam fari rumah saya kalau kiteorang lalu jalan DABONG.. haha merepek..

pi berkumpul kat umah kawan saye Farhan.. then baru lah bergerak secara rombongan ke restoran yang ditarget.. haaha restoran ni jenis ape ekk?? Steam Boat and so much more.. berpatutan lak tue harga die.. RM 20 je stu kepale. for those who posses two head.. you need to pay RM 40.. (abaikan lagi)

rombongan Nek Jemah pon dah agak terlepas coz tanpe di paln kan keta satu agi tu melencong ke arah lain tuk amek kawan kiteorg lagi.. so kete dieorg agaklah compact macam Sardin Cap Ayam BRAND.. haha

kiteorg sampai lebih awal.. n just menunggu di tempat parking restoran tu.. We Chat kan bebudak yan kete satu agi tu n finally diorang sampai jugak.. MAsuk je Restoran tu cam kene wink wink mata skit.. Asap lorgh... Steam Boat kott.. what do you expect??

duduk sambil tunggu kawan kawan lagi n pas tu Waiter antar la Periuk with a lemak on top of it.. huhu lemak mendidih n mengercik (baso Klate tuh) kat kiteorang.. agaklah pedih.. huhu kiteorng pergi amek makan.. huhu asalnya sume makanan tu penuh lam tray.. but lepas kiteorg serbu sumenye HARUS di refill kembali.. hahaha

bebudak lelaki kan.. makan macam esok nak keluar perang Badar.. kah kah. (unsusr tokok tambah anda makin menjadi jadi)... huhu sume jenis makanan kiteorg amek.. yang mentah sampai la yang jenis Frozen instant food..

 

Buat ABC sendiri.. ABC tu ape?? ish tu pon tak tahu ke?? owh lupe.. awak lahir kan NIU ZILANG (satu tempat di Terengganu) kan.... heehe.. ABC tu stand for Air Batu Campur la.. hehhe wait org KL might tak paham.. ahh biaq depa pikiaq sediri la..

letak sume makanan lam periuk n makan makan makan... banyak jam jugak berlalu but we still makan makan. n makan.. ye la datang niat nak makan.. so kene lah makan..

bebudak ni amek agaklah banyak n siap menambah lagi.. so Unbearable la.. dah berlapis jugak la perut yang penuh SIX pack saye ni (mat jenin jap).. huhu.. Then Kiteorg Di Informkan bahawa kalau makanan tak habes kite kakan di Caj plak.. huhu.. so terpaksa lah makan biar habes.. dah memang konyang snagat.. huhu

then I figured a way to finish it all.. haaa.. kiteorg Main Lap Ta Li Lap Tai Li TAm Plom.. huhu sape yang ganjil akan makan jumlah yang ditetapkan dan jumlah makanan akan meningkat mengikut tempoh permainan. ( tertakluk atas terma dan syarat ).. hahaha sempat plak buat T n C.. hihi

so kejap je main.. then makanan dapat dihabeskan dengan jayanya.. huhu.. but at last I was disqualified coz makanan yang tinggal hanyalah Udang n my friend know that I allergy with PRAWN...

 asyik duk Lap Ta Li Lap then my siku secare ONG BAK nye telah menyiku satu gelas Air yang Penuh Berisi PEPSI BLUE .. haha then jatuh la membasahi lantai kedai tu.. huhu malu seyhhh... *PERINGATAN* jangan main main kat kedai org.. huhu


saye pi basuh tangan.. then duduk kat satu Buaian Besi ni.. huhu berayun jap then kawan saye pon duduk jugak sambil cakap "kang Patah Bende Ni" then within a second.. PANGGGGGG.. hahaha WISH is Granted... Buaian tu patah.. hahaha satu kedai kott tengok kiteorg.. huhu.. malu lagi .. double trouble sangatt

With a Blushing face kite org berlalu pegi dari tempat kejadian dengan selamber derk nye.. huhu tuan kedai tu nampak what happen but mmg baik ahh.. tak CHARGE pon kiteorg.. kalau kene Charge pon terpakselah Bela Diri.. huhu.. (terpengaruh ngan Law& Order SVU di Diva Universal).. huhu

bayar bayar sume pastu Balik.. huhu that is so much fun... Anyway lau nak ajak len kali jangan lah segan segan ye.. InsyaAllah there will be more trouble.. hahahaa....



No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers