expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, 1 April 2013

Contact Again..

Assalamualaikum

saya ni hasil daripada ibubapa yang berasal dari negeri Perak n Kelantan.. Abah saya orang Perak.. Mak Saya orang Kelantan .. so our family live in Kelantan lah.. hehe..

My Abah ni bape org adik beradi saye pon tak tahu.. hehe .. but my mum have 3 siblings.. so rase macam ade sepupu belah mak jelah.. huhu sebab family belah Abah mesti la duk kat Perak kan?? kat KL pon ramai.. n so much more..

dulu diorang sume penah buat lawatan sambil belajar(haha) ke rumah saya di kelantan ni.. time tu saya kechik lagi.. same besar ngan biji durian lau tak silap.. hehe.. ramai datang berapa buah kereta ntah. so rumah saya pon jadilah cam tongkang pecah.. hehe but I was glad to met them that time. its like to know the other side of our family..

so adelah seorang sepupu saya ni namenye Zaimah.. same usia ngan saya.. but dulu time saye kechik die dah besau.. budak pompuan kan.. hehe. dulu rapat lah jugak.. ngan seangkatan sepupu sepupu yang lain.. then when they all back to their places.. its like we have lot contact.. for 8 years if im not mistaken..

so pada hari Sabtu seorang pompuan telah mesej saya.. n bile dikenal pasti rupenye Zaima ni.. sepupu yang dah lost contact buat sekian lama.. ada kenduri kat family belah sana n my father attend la.. so die amek no. tepon saya ngan abah saya..

so we totally feel great to keep in touch back.. and today she ask wether i have FB TWITTER N BLOG.. of course I have.. it a new era.. who dont have all those thing???

so hari ni dengan sakan nye berchatting bercomment bertweet dengan Zaimah ni ...

ni lah gerangan empunya nama..

2 comments:

  1. yeahhhh , gambar di atas tu sayalah :D heheheh ,

    ReplyDelete
  2. amboih... sume orang tahu lahhh.. hehehe

    ReplyDelete

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers