Tutorial Kemas Locker biaq Cantik Macam Kak Ton.. hehe

Assalamualaikum..

Yup.. as you can see on the tile yang meraban habes tu.. bagi budak Universiti memang tahu masalah yang dihadapi bin dihinggapi bile nak kemas locker nih...

so disini  saya sertakan tips tips Bernas bin Faiza untuk mengemas Locker... baru lah tersusun dan Hidup aman sejahtera..

Tengok sambil nikmati ye.. bagaimana saye buat sushi roll tu..


ha nampak tak kak ton gulung camane??? hehee 

actually sebelum ni locker berSepah bin berJozan sangatt.. tu sebab saye lipat cam biase.. then saye dapat satu pengcahayaan.. HA.. i must roll this thing.. hehee.. then lihatlah hasilnye... 

Dah macam BOUTIQUE dah locker saye sekarang... hehehhe









so korang pon boleh la try ye.. bende ni memang menjimatkan masa, ruang dan tenaga... boleh dikira Green lak tu.. (meraban jap)..

K selamat mencuba..

*actually entri ni memang takde motif yang berkaitan... hahaha


Comments

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester