expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, 21 July 2013

Tutorial Kemas Locker biaq Cantik Macam Kak Ton.. hehe

Assalamualaikum..

Yup.. as you can see on the tile yang meraban habes tu.. bagi budak Universiti memang tahu masalah yang dihadapi bin dihinggapi bile nak kemas locker nih...

so disini  saya sertakan tips tips Bernas bin Faiza untuk mengemas Locker... baru lah tersusun dan Hidup aman sejahtera..

Tengok sambil nikmati ye.. bagaimana saye buat sushi roll tu..

video

ha nampak tak kak ton gulung camane??? hehee 

actually sebelum ni locker berSepah bin berJozan sangatt.. tu sebab saye lipat cam biase.. then saye dapat satu pengcahayaan.. HA.. i must roll this thing.. hehee.. then lihatlah hasilnye... 

Dah macam BOUTIQUE dah locker saye sekarang... hehehhe









so korang pon boleh la try ye.. bende ni memang menjimatkan masa, ruang dan tenaga... boleh dikira Green lak tu.. (meraban jap)..

K selamat mencuba..

*actually entri ni memang takde motif yang berkaitan... hahaha


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers