expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 2 July 2013

Spread The Goods..

Assalamualaikum..

Salam rindu semua.. Im back.. hak ela.. semalam baru je update tetibe plak buat *Gedakk cam dah berbualn tak Hupdate.. hehe bukan ape.. di waktu yang kurang sense of Humor saye rase tak live la.. rase plastik sangat.. hehe (supek rokrak)

tahu tahu *Gedak tu ape??? Gedak tu die kata jamak bagi sekalian makhluk yang Gedikk.. hehee sesuki je kenn?? hehe..

So saye ade masa ruang dan peluang saye isi dengan melakukan perkara yang dapat dinilai di hari mendatang.. antaranya buat Talk Vid. then saye Upload kat Youtube..

ni antara Talk Show yang saye dah buat and dah pon successfully uploaded to YouTube..

Tajuk yang pertama dulu (alah dulu kununnn baru malam semalam.. hehe)

                   Tertutup Itu Indah.. cerita pasal aurat Lelaki n Perempuan


n yang paling latest nye Malam Semalam punye recording.. entitled 

CINTA KEPADA ALLAH Vs. CINTA KEPADA MAKHLUK



Hurm Alhamdulillah.. and insyaAllah kalau ade masa lagi.. malam ni kite akan buat topik yang lebih segar n hangattt.. (bukan ketiak hangitt tau).. hehee nantikan je la.. hehe






#Ya Allah Ampunilah Dosa Kami Semua Dan Tetapkanlah Kami Di Atas Jalan Mu Yang Lurus..

Wabillahi Taufiq Wal Hidayah


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers