expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 9 October 2014

#PROJEKRADIOHotFm Vs #PENYAMPAITOPMALAYSIAEraFm

Assalamualaikum semua..

ape ke bende lah tajuk entri saya kali ni?? hurm mungkin ada yang dah tahu and ada jugak yang terpinga-pinga cam lembu di pagi raya haji.. lol..

Projek Radio Hotfm adalah satu ujibakat untuk mencari penyampai radio baharu untuk mengisiruangan-ruangan kosong di stesen radio tersebut. So bende ni saya dengar time ontheway nak pegi Jogging ngan kawan hari tu then terus rase berminat nak cuba nasib.. InshaAllah kalau ade rezeki bolehlah saya masuk konti n meneruskan ucapan panjang lebar yang tanpa henti ini.. huhu sume org yang kenal saya tahu yang saya ni banyak cakap.. but thats not the point.. i really think that becoming a dj is good career because we can share anything we know to all people that listening to the radio.. Goodness can be spread easily tho.

Tapi bukanlah menjadi cita-cita terbesar sayanak jadi dj ni.. well u know me.. i got lots of ambitions and every single time chasing thedreams, another dream come in lines.. so kejar semua lah jawabnya.. plus i've nothing to do for the time being. ni sume rezeki plus nasib diri.. huhu kalau Allah izinkan maka jadilah.. kalau tak teruskan mengejar mimpi2 yag selebihnya.. Chaiyokkk Qi Diey..

Sedang asyik buat video untuk Projek Radio then terlihat tweet mengenai another contest yang turut dilancarkan oleh Era.fm... pon same jugak.. mencari penyampai radio baharu.. yang nak fresh2 gitu.. huhuhu.. so yang Era ni mudah skit.. kene tarulk video kat Instagram je.. bebas plak tu.. tapi ni nak daftar kat laman web die punye lah payah... asyik error je.. huhuhu hope i can send this resume to them... Nothing much to beexpected.. ada rzeki maka adelah..

Yup.. thats pretty much what im doing now besides seeking for job.. hurm dengar kate ade job baru menanti saya.. huhuhu tak sabar rasenye.. Teruskan berdoa supayadimurahkan rezeki diri.. Keep Struggling because one day you gonna passing the bar like a lawyer.. i mean literally lawyer.. huhu AMINNNNNNNN....


No comments:

Post a Comment

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers