Inilah diriku time cuti.. huhu

Assalamualaikum..

hurm tajuk secara jelasnya mengikut purata air yang jatuh membasahi bumi di Jelebu.. entri kali ni jelas nak condemn diri sendiri.. haha (does anyone do that)

yup.. inilah dirinku time cuti.. bila nothing to do and no objective of living.. hahaha buruk bebnor..

setiap hari.. makan minum..(lau tak tercekik).. then tengok tv.. then mandi.. then tido.. then tido.. tido lagi
tido and lastly bangun (gile kau tanak bangun?) silap2 ditanam nya hidup2.. haha

hurm i really need something to do.. nak cari keje.. something yang office like skit.. guru sambilan tidak terlatih ke... or maybe a clerk at pejabat peguam.. macam best n related to future skit kan>??

hehehhe... so i reaLLY need to move my butt .. and if you.. yeah you.. the one who have big nose.. hahaha if you face same material fact with me.. then you should change too... haha

jangan nak perabihkan beras je kerjanya.. hehhee


#kBye..Notes for diri sendiri

Comments

  1. Amin cari kerja jugak ke? Wuuu. Sama lah kita. cumanya sekarang Wawa hanyalah driver yang official untuk adik adik. but I do really need to find job. ingat nak cari kerja yang office like jugak. tapi tak tahu nak cari macam mana. :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester