expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, 1 April 2014

Exam Final da nak final...

Assalamualaikum..

haa.. paham tak kalau bace tajuk entri ni?? hurm.. its really subjective.. its only can be understand if you read using your mata hati.. hahahaha

so sebelum saya start meraban biarlah saye bagitahu apa yang dimaksudkan dengan tajuk entri kali ni..

it is defined as.. Exam Final da reach the final stage which mean da nak habes da..

hurm tinggal satu je lagi paper which will on this upcoming Thursday.. Global Issues Paper.. and then I'll be free..

after that paper we (bebudak LWPO2D, kelas saye lah tuu) nak buat gathering.. huhu kira hari rapat umum la sebelum nak berpisah..




ye la after asasi memang susah da ak jumpa batang hidung masing2.. ade yang hidung tak berbatang mmg la sampai kiamat pon tak jumpa batang hidung.. ahhaha

so.. it will be taking place at Padang Setia City Mall.. InshaAllah .. kalau hujan plak.. we will have the session at KFC.. huhuhu nampak tak??

so kita orang buat la bagi bagi hadiah kat sesame sendir.. ape namenye?? Secret Santa.. ish Christianity sangatt.. haha

so saye dapat cabutan nama seorang perempuan ni.. org nye sangat pendiam.. sepanjang tahun saye kira, die hanya bercakap 45 patah perkataan.. tu termasuk batuk dan tersedak Oreo.. hahhaa..

actually die mintak bende lain.. but im gonna give her a total different thing... hope she will like it.. she also state her favorite color and its making things easier for me to find a gift for her..



saye beli plak barang yang memang trending sekarang ni and will look so cute on a girl.. nak tahu ape??? nantikan entri seterusnya.. hikhikhokhok...

(bajet ade orang bace je blog ni) eh ade la.. ni yang lobang hidung tersengih ni la yang bace... (just kidim)

hahahha ... whatever.. i write what i love.. ikut suka hati mak tiri saya.. hhahaha

huhu nanti bila dah terpisah mesti rindu tahap nak mamp*s... huhu

"Friendship Can Never be Bought" betol ke tak tu Grammar, Tajwid dan Makhraj ?
'


bye bye...

3 comments:

  1. Replies
    1. wah Blogger Scholar jenguk blog kita lah... ni satu pencapaian.. hehehe

      mintak tunjuk ajar Sifu...

      Delete
  2. best jer citer entry ni..by the way good luck min..cepat2 lah balik klate..ada projek baru ni

    ReplyDelete

You Might Want To Read This

Click Here

Keep Reading ^_^...

Keep Reading ^_^...

Rate Me If You Dare

Top Blog

Facebook.. It's Mine

Allahumma Salli Ala Muhammad

About Me

My photo

my real Name is Amin Rashidi .. 19 and will be older  .. previous studied at UiTM Shah Alam as a Law Student.. Hope my life will get better

KawanKu yang Chomells

Google+ Followers