TODAY...

once again.. why my entry at this moment called "today"...
tu sebabnya nak cakap pasal bende hari ni la...

tadi at Biology lab kiteorg bedah chicken wings... hehehe its sound funny right??? we want to observe hows the muscle the tendon, the cartilage , and even the bones of the chicken...( padahal hari2 jumpe chicken bones)

so siap je sarung glove trus saye terkam ayam tu... mmg dahsyat la.. masuk ni dah tiga kali bedah animal... firstly last year bedah tikus and katak .(memang takleh lupe this moment). this year plak bedah jantung lembu to observe the structure of mammalia's heart.... and ni bedah chicken wing plak...

Comments

  1. bez kn dpt bedah katak ?
    haha :)

    ReplyDelete
  2. of course la ... tapi geli time nak pengsankan katak tu... herh... tanak dah ingat bende tu sume..that is the first and last time im touching a frog.. hehehe

    ReplyDelete
  3. heehee ! ingt kn xgeli ..
    nsib baik sy xpenah kena bedah katak !
    hurm , geli lha ..:D

    ReplyDelete
  4. memang geli tahap gaban la... time nak pengsankan katak taruk kapas ngan chloroform... pastu tutup ngan tangan kite kat beaker tu... then katak tu tolak2 tangan nak kuar... herhgghhh memang tak tau nak kate ape...

    ReplyDelete
  5. haha ! da bleh bayang kn da..hish ! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TEKS PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN ISLAMIK

BARANG BARANG UNTUK KE PLKN 2013

'Bienvenue' Third Semester